Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta výzva je krásná tím, kolik toho říká, ale přitom neříká vlastně vůbec nic. 

Vzato kolem a kolem, klidně bych jí podepsal. Také si myslím, že by si média měla uvědomit svou moc a informovat s chladnou hlavou, nešířit paniku (třeba z nácků) či nezneužívat svobodu slova k obviňování nevinných (třeba z nacismu). 

A ten poslední odstavec? Lahůdka, hned podepisuji (tedy, nepodepisuji, nejsem vědec). Kritický pohled na věc? Jistě, zejména na islám. Nenechat se manipulovat podvodníky? Ale jistě, proto si připomínám existenci takíje. Ověřování názorů? Přesně tak, k přečtení veršů z Koránu stačí pár kliknutí myši...

Každopádně pro Vás karma jistáR^

11 1
možnosti
VS

Řekl bych, že je to dost dobře napsanýR^

2 0
možnosti
MM

Netřeba se rozčilovat, akademici nemají patent na rozum, jsou to taky jen lidi z masa a kostí, jsou většinou průměrní, 14 % je podprůměrných a 14 % nadprůměrných, 2,5 % je elita a tady pod tou výzvou je  prostě jen pár jedinců z těch zbývajících 2,5 % Gausovy křivky.

6 0
možnosti
JK

I akademici jezdí pod stan a pijí pivo z kelímku... znám takové.:-) Škatulkujete lidi podle svého vlastního klíče..., apropo Konvička je taky akademik.;-D

2 0
možnosti
KC

Multikulti vypění, pohrozí, že přijde den (a pak zase odejde).

2 0
možnosti
Foto

Jistě pokud má někdo jiný názor než vy tak ostatní považuje za lůzu.Rv

0 18
možnosti
EP

Můžete mi citovat, kde autor tvrdí, že " pokud má někdo jiný názor než on tak ostatní považuje za lůzu"???

8 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik