Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Daniel P.

10. 8. 2011 19:55
policie ex machina

"Pokud se člověk rozhodne podpalovat cizí auta a rozbíjet cizí výlohy, měl by počítat s tím, že bude zajištěn policií."

Pokud se člověk rozhodne podpalovat cizí auta a rozbíjet cizí výlohy, měl by počítat s tím, že se místní seberou a seřežou ho jako psa, a pak předají policii. Policie, jak známo, nemůže být všude. Tam, kde bydlíte, je to především vaše věc.

Angličani začali kupovat ty baseballové pálky moc pozdě.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

9. 8. 2011 14:35
obchazite realny problem

Jedna se o etnicke nepokoje, podobne jako drive v Parizi a jinde. Pokud budete ignorovat tuto realitu tak vam zadne rozsafne mudrovani v nicem nepomuze.

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

9. 8. 2011 14:42
Re: obchazite realny problem

Nesmysly. Žádné etnické nepokoje, když černý, nebo jakýkoliv jinej rabuje, dělá to proto, že dle jeho názoru má dostávat více peněz zadara.

Celý problém je čistě vyvrcholením humanismu a socialismu.

0 0
možnosti
S

Smrť

9. 8. 2011 14:10
Souhlas a karma, ale

dovoluji si upozornit, že u nás za vhození zápalné lahve dostane přes 20 let pouze bílý útočník a to ještě za předpokladu, že zaútočil na romské obydlí. Pokud zápalné lahve házejí romové, tresty jsou podmíněné. Se zbytkem článku naprostý souhlas, vystihl jste to dokonaleR^. Evropané na tu svou humanitu pojdou a nebude to dlouho trvat...:-(

3 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 8. 2011 13:27
Britští policisté už mnoho let pistole nosí

Klasický "bobby" dávno zmizel.

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 8. 2011 13:24
ale o to právě jde,

Aby vláda a  policie a schopna byla schopna násilí a rabování zastavit. Protože, nejde o to, že by ti kdož " nerespektující základní společenská pravidla " byli "fujky fujky!. Na základní společenská pravidla morálky už se odvolávat nelze (schválně to zkuste a každy´ i u soudu se vám vysměje), to na co se zatím odvolávat jde, to jsou vládou vyhlášené zákony, které buď občané respektují a nebo je vláda schopna si jejich plnění silově vynutit. V okamžiku, kdy je občané respektovat přestanou a vláda ani nebude schopna si je vynutit, její legitimita končí. Proč platit daně a nechat si vnucovat jakési potištěné papírky (ať finanční či evidenční).

0 0
možnosti
M

miles1346

9. 8. 2011 13:09
ČR

Nu já mám jen strach, aby něco podobného nezačalo po všech těch škrtech (zejména na ministerstvu vnitra) klíčit aj u nás.

0 0
možnosti
G

Gašpo

9. 8. 2011 13:17
Re: ČR

Ale to viete, že začne. Až sa do problémov dostane aj stredná vrstva, máme to ako na tanieri. Jediná naša výhoda je, že zatiaľ nemáme žiadne výrazné imigrantské ghettá, ktoré sú pre takéto udalosti citlivými rozbuškami. Predsalen slovan, aziat a dokonca ani cigáň nedosahujú "účinnosti" etník, ktoré sa namnožili v Británii. Ale je to len otázka vyššie nastavenej laťky.

Máte pravdu, že vláda usilovne pracuje aj na devastácii silových zložiek, čím sa laťka zase mierne posúva v náš neprospech.

0 0
možnosti
S

stepulka

9. 8. 2011 12:56
Máte bohužel smutnou pravdu...

Pokud vlády nyní nepřitvrdí, bude to časem ještě horší. A ony nepřitvrdí, protože se bojí. A protože se bojí, bude se to stupňovat. Je to bludný kruh a neskončí to dobře :-(

0 0
možnosti
RV

chanchez

9. 8. 2011 12:42
bez východiska

Popsaná situace se mi zdá naprosto bez východiska. Buďto policie (třeba i podpořena armádou) tvrdě zakročí proti výtržníkům a hned bude oheň na střeše, protože všichni ti multikultieko ochránci práv budou vyřvávat a nebo bude řádění dále pokračovat, dokud řádícím nedojde dech.

A co se týče vlastnictví zbraně na vlastní obranu. Garantuji vám, že nikdy nebude uvolněna politka která toto omezuje. Ona totiž naštvaná masa ozbrojených občanů, je to čeho se evropští politici nejvíce bojí.

2 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

9. 8. 2011 12:49
Re: bez východiska

Ja se zase bojim techto evropskych politiku.

0 0
možnosti
P

pouyt

9. 8. 2011 12:27
Seje vitr jinde

doma sklizi bouri

1 0
možnosti