Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Joseph Goebbels musí nad svými dítky jásat.

0 0
možnosti
Foto

J61i43r82i 28B67i24l83i22n17a

12. 3. 2015 18:14

Jestli by si nekdo mel zalozit vlastni televizni spolecnost, tak by to meli byt predevsim zastanci ruskeho diktatora a jeho agrese proti Ukrajine.

Pripitomelou propagandu jejich milacka Putina totiz zadna slusna stanice papouskovat nebude.

0 0
možnosti

Dokážete napsat příspěvek, ve kterém by se nevyskytlo slovo Putin? Dělejte se sebou něco.

0 0
možnosti

ČT jako jediná u nás dává vesměs u daného tématu prostor oběma stranám. To, že moderátor hosty koriguje je v pořádku. Ono je totiž běžné, že pokud jde o politika, tak ten zásadně neodpovídá na položenou otázku (viz třeba Okamura a v jisté době jeho universální odpověď "všeobecné referendum"). No a je logické, když bude ve studiu např. Procházková a Vyvadil, oba budou mít třeba na Ukrajinu zcela opačný názor. Co chcete vlastně? Aby někdo veřejnoprávně papouškoval jedinou správnou myšlenku?;-D I ta slavná BBC uvádí podobné zdrojové informace jako ČT (včetně posledního zdroje o sestřelení holandského letadla - to přeci není práce ČT...)

2 0
možnosti

P14e91t43r 29S10k73á12c43e71l

12. 3. 2015 18:48

V něčem máte pravdu, ale u toho slůvka "vesměs" se zastavme:

Za 2 týdny budeme nesmyslně natáčet hodinami, které doma, v zaměstnání či v autě používáme. Nikdo neví, proč se tak děje, úspory nejsou již od samého začátku, tedy od roku 1979. No a redakce "Máte slovo" v ČT již několik roků (každý rok jsou dvě příležitosti) odmítá tohle téma, které rozděluje občany na dva tábory. Je prokázáno, že z poloviny jsou lidé sovy, ta druhá jsou skřivani. Přitom jsme redakci poskytli adresy oponentů, takže žádné velké úsilí s organizací pořadu by nebylo. Navíc jsou tam většinou ženy, předpokládám matky a babičky. Těm je fuk, že po změně hodin (čas posunout nelze) ráno před mateřskou školkou děti vřeští, nechápou, proč musí vstávat o hodinu dříve a již od poloviny května musí mávat v 18.45 hod. Večerníčkovi "Dobrou noc" a přitom Slunce mrška stále více svítí! Každý den zhruba o 2 minuty déle, potom se zase vrací. I po roce 1990 naše vlády tímto "poroučejí větru,dešti", od roku 2003 u nás dokonce EU svojí směrnicí. Pro zájemce je níže, doporučuji pozorně přečíst a dospějete k závěru, že jde o nesmyslné zdůvodňování. Úspory jsou, ale nejde je vyčíslit - jak úsměvně byrokraté z Bruselu tohle formulovali! Takže hlavní důvod je, že posunem hodin se poskytne delší odpolední čas pro volnočasové aktivity - úsměv číslo dvě. Totiž v Bruselu jim jaksi uniklo, že od roku 1990 u nás si může každý dospělý a vystudovaný občan vstávat kdy a jak chce. Takže trestáme s časným vstáváním malé děti a mládež, přestárlé a citlivé lidi, kteří jsou v tomto směru obranyneschopné, víte? Holt s EU je legrace, ale již přestává. Protože v roce 2003 ceniči zubů slibovali málem létání holubů přímo do úst, když dáme "ANO".

A ČT k tomu všemu je apatická, jako kdyby se báli, vlastně se bojí, viz odkaz na článek níže.

Směrnice Evropského parlamentu a Rady2000/84/ES ze dne 19. ledna 2001 o úpravě letního času:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2007:0739:FIN:CS:HTML

O časovém vyletnění, přešup

0 0
možnosti

No... nemá to logiku, platit si něco, co mi prokazatelně lže.

2 2
možnosti
Foto

Problém je, že veřejnoprávnost tak jako tak nemůžete zužovat na zpravodajství. To se Vám může nelíbit, protože neodpovídá Vašemu světonázoru...tedy...konkrétně u Veleby nebo Zemana to tak rozhodně je...

Každopádně důvod, proč existuje veřejnoprávní televize není zpravodajství. Důvod je to, že mimo jiné taky vysílá pro skupiny, které jsou jaksi mimo komerční mainstream. Pořady, které můžete vidět minimálně na čt2 a Art by komerční televize nevysílaly, protože by si do nich nikdo neobjednal reklamu a lidé, kteří nestojí o různé Ordinace a chtějí vidět něco jiného by tu možnost prostě neměli...podobně je to s čt:D a čt Sport...tam je též spousta věcí, které byste bez této služby třeba neviděl...

Dnešní doba je hrozně zkratkovitá..nelíbí se nám pár informací, které jdou proti proudu...a hned bychom rušili vše....

Nemluvě o tom, že třeba z rozhovoru Veleby s Veselovským vyplynulo, že se mu nelíbí práce mediální rady, kterou volili jeho kolegové poslanci...a chce za to trestat televizi...

2 2
možnosti

Rád sleduji různé dokumenty, takže jsem teorii nezastupitenosti ČT2 také poměrně dlouho věřil. Pak přišla Prima Zoom s mnohem aktuálnějšími dokumenty, lepší programovou skladbou a v klidu ČT2 konkuruje přestože žádnou dotaci nemá.

Dnes si naopak myslím, že po zrušení ČT24 by se tady velmi brzo objevil jiný, pravdivější, celodenní zpravodajský kanál, jehož vznik defacto ČT24 blokuje, protože konkurovat někomu kdo na svou činnost získává velké prostředky z poplatků je asi poměrně těžké.

0 0
možnosti

Jestli rád ruskou tak si platte nějaký ruský kanál já jsem z čt spokojen.

6 14
možnosti

Proč ruskou v ČR? Vy máte tedy logické uvažování. Někdo je nespokojen s objektivitou ČT a vy si myslíte, že ten nespokojenec chce něco ruského nebo fandí Rusku?

16 1
možnosti

V televizi sleduji hlavně sport. Má předplacené sportovní kanály typu Eurosport a další, ale stejně se nejvíc dívám na ČT sport. Takže vnímám svou povinnost i tohle si zaplatit.

1 0
možnosti

Ale já ne. Na ČT se nedívám. Občas výjimečně na nějaký přírodopisný pořad na ČT 2, ale to nedá víc než hodinu týdně (a to tedy značně přeháním). Klidně se bez toho obejdu. Když si to přepočtu na placený poplatek, je to mimořádně draze strávený čas.

5 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik