Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

19. 1. 2010 16:07
A to beru, jako agitku

Na podporu DS. Nic jineho tato zdanliva ostuda neni.

0 0
možnosti
P

pěnice

19. 1. 2010 13:35
Mohu prohlásit,že ministryně je rasistka

v opačném směru.Při volbách nevolme tyto gaunery,kteří za to,že je zvolíme,škodí nám kde mohou.Za Sivákovou chtějí pro pachatele doživotí,pro ty co mlátili bílého dali čtyři roky.Opravdu chceme takovou křivou vládu?

0 0
možnosti
JM

Malicekk

19. 1. 2010 13:56
Re: Mohu prohlásit,že ministryně je rasistka

ano za Natalku je dozivoti jediny mozny trest. Cokoliv jineho je plivnutim do obliceje diteti bez viny. zajimalo by mne, kdybyste mela moznost ji za 20 let potkat a ona se vas zeptala - proc vypadam tak, jak vypadam.. Co byste ji rekla.... Asi neco ve smyslu, - protoze romove jsou ve vetsim procentu nezamestnani, pobiraji vice davek, a vice kradou. Upozornjji vas, ze slusny clovek nepoukazuje na ty, kteri se dopousteji vice svinstva nez oni samotni. Slusny clovek mlci a poukazuje jen v pripadem, kdy ona sam nic takoveho nedela. Takze argumenty - oni kradou vic, oni se flakaji vic. to vse je mimo misu. Az mi nebudeme krast a flakat se, pak mame pravo ukazovat prstem na jine. Zatim mame jen maslo a hodne pachnouci na hlave. Ale smrdi skutecne vsude...Rv 

0 0
možnosti
MV

marka40

19. 1. 2010 13:23
Karma

R^

0 0
možnosti
N

neilneil

19. 1. 2010 13:07
lež!!

Autore, odpověz mi na otázku! Když někdo dostane 65 ran násadou od lopaty a tu o ní i zlomí, myslíš, že to může ten člověk přežít? Myslíš, že nebude mít žádné zlomeniny? Myslíš, že bude mít jen oděrku na hlavě?

Celý případ byl vykonstruovaný! Měl pomoci někomu jinému a domyslet si můžeme každý komu... Kdo má nyní naprosto novou identitu?

Šlo o rvačku o holku! To byste autore nesměl věřit mediální masáži!

Doporučuji projít články zde: http://www.romea.cz/index.php?id=rubrika&rubrika=BarkociA podívat se na vide zde: http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_7403

Přestaňt o tom případu LHÁT!!!

0 0
možnosti
BH

BoboHml

19. 1. 2010 13:20
Re: lež!!

Jak mění rozsah zranění to,jestli se je snažil krýt nebo ne?

0 0
možnosti
BH

BoboHml

19. 1. 2010 12:41
.

R^

Z odposlechů zveřejněných u soudu je jasné, že Barkóci pomohl z bryndy právě Horváthovi s Pačanem.„Službu

měl Martin Barkóci. Je to v pohodě. Už je to zařízený,“ říká Horváth do

telefonu svému známému poté, co mu popsal, jak muže dobili. Z další

nahrávky pak zaznívá hlas policisty Barkóciho.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

19. 1. 2010 12:42
Re: .

„Ty vole, mám z vás šoky. Přijeďte ke mně hned s Milanem,“

kontaktuje Barkóci Horvátha hned druhý den po incidentu. Další den

telefonuje Pačan Horváthovi a sděluje mu, že poškozený muž je nepráskl.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

19. 1. 2010 12:39
kamarádi

Autore, myslím, že jste nepostihl poměrně nápadnou skutečnost, a tedy, že ti dotyční Cikáni byli patrně členy drogy distribuujícího gangu, a že při tom zmlácení nešlo o rasy, ale o kšeft. Předpokládám, že se jim chlapec pokoušel dealovat v rajónu. To o těch bílých sviních byl takový bojový pokřik vyjadřující averzi.

Samozřejmě mají kliku, že jsou nejen mafiáni, ale i Cikáni, a panuje tu pozitivní diskriminace. Kdyby to bylo obráceně, tak by kamarádi kamaráda sice z lochu taky dostali, ale měli by to mnohem těžší.

0 0
možnosti
JM

Malicekk

19. 1. 2010 12:31
v pripadu

je spousta spornych veci a nejasnosti. Dle vas se tedy tim nema nikdo zabyvat jen proto, ze je to Rom??? Jinak jste zrejme zamerne napsal jen ze je "na svobode". Coz  evokuje, ze byl propusten. Ve skutecnosti mu pouze byl prerusen vykon trestu..... Ale kdyz se to hodi.... prosim

0 0
možnosti
PV

Pavel57

19. 1. 2010 12:28
Souhlas!

Souhlas a karma.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik