Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jim dovolíme využít naše demokratické pojetí svobody proti nám, tak nemáme šanci přežít. To by jste mohl ve stejném duchu tvrdit, že pokud nemáme ve městě zbraně, ať je nemá ani policii, že je pak odloží i zločinci. To přece nejde. Násilí a zlu se musí společnost postavit nejen slovně, ale adekvátně k útoku, aby jej zastavila , eliminovala a ochránila ty bezbranné. Navíc je situace o to nepřehlednější ,že v davu nelze poznat, jaké má kdo úmysly, takže posílení tajných služeb a policie se zaměřením na vrstvu obyvatel, v tomto případě náboženskou skupinu, ze které se zlo rekrutuje, to je prostě nutnost. Aby stát mohl reagovat, nesmí se bát problém pojmenovat. Na alibismus není čas.

1 0
možnosti
Foto

I89v67o 75C90i22l50i79c52h

15. 1. 2015 18:21

Problém je, že oni to, co popisujete, považují za naši slabost a o to víc je to motivuje :-/

Ale překvapil mne mile Interpol:

http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/1968-interpol-dovolit-obcanum-nosit-na-verejnosti-zbrane-je-nejefektivnejsi-prevence-teroristickych-utoku

2 0
možnosti

J63i94ř64í 26N33o72s80e40k

15. 1. 2015 15:58

Všechno to je pravda pravdoucí, ovšem pokud my do nich chlebem (naše hodnoty a morálka) a oni do nás islámským kamenem, jak to může dopadnout?

4 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik