Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tzv. svoboda a demokracie má mnoho podob a tváří. Jde jen o to, kdo jak kterou vnímá.8-o A pak ještě o,,ten skoro nepodstatný detail", kdo o té ,,jedině správné" tváři a podobě rozhoduje.:-/Nakonec nástroje k tomu má, že. Nějakýho ,,pana propagandu", či jak,či tak;-€;-O8-o A mnozí na to slyší, a rádiR^:-(. A pokud ne, tak pak nutno vše ,,správně " podat, vysvětlit, nasměrovat, nařídit...Rv

1 0
možnosti

Myslím, že pokud jde o motorkáře, nejlepší by bylo, aby je všichni ignorovali. (Asi kromě policie, ta by asi měla mít přehled kde jsou, aby mohla reagovat na případné problémy.) Brát je jako soukromé osoby, které si vyrazily  na výlet - proč kolem toho dělat humbuk?

7 0
možnosti

Pokud jsem tomu pozoruměl, jde o motorkáře, kteří se rozhodli uctít památku padlých vojáků tím, že pojedou po nějakých trasách vojenských jednotek až do Berlína.

Nevidím na tom nic špatného. Po výročí vylodění v Normandii se dělalo přece něco podobného. I cestu z Buzuluku do Prahy si nějaká parta lidí zopakovala. U Brna se každý rok kopíruje bitva u Slavkova. Stovky takových akcí v Evropě probíhají, proč by tedy nemohla proběhnout tato?

7 0
možnosti

.... názor stejnej, enem mi zatím nikdo nepřilepil teho xenofoba a nelidu, - asi se porád hejbu mezi normálama, kerý to všecko, ale úplně všecko špatně chápou  ;-DR^ !

5 0
možnosti

Slušná společnost jsou ti, kteří chtějí čistou Evropu, neafrickou a neislámskou !  A ne ta fašolevičácká, islamofilní a multikulturní verbež !

6 1
možnosti

Proto je to v uvozovkách.

2 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik