Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To vůbec není problém, tyto návrhy zaznívají přímo od vrcholných představitelů EU, ty státy by se s EU na tom klidně domluvily. Zesměšňujete akorát sebe neznalostí problematiky.

0 0
možnosti

Vy chcete vytvořit imigrační centra v Lybii, Sýrii... nebo třeba Nigérii? A kdo je jako vytvoří? EU? Na území cizího státu?8-o Mě vůbec smysl takovou nedotaženou "myšlenku" prezentovat? Akorát se zesměšníte jako nemyslící.... (dál raději už ne).;-D

1 2
možnosti
Foto

tak jako je vytvořila Austrálie na Paupe Nové Guineii a v Kambodže - bilaterální dohodou s tamními státy...oni postaví centra, my to zaplatíme...bude to něco stát, ale pořád míň než je mít a živit doma...

0 0
možnosti

Máte pravdu. Tleskám Vám. Toto je opravdu dobré řešení.

Jenomže oni Vás neposlechnou. Místo toho zavedou kvóty a nacpou nám sem tisíce s námi zcela nekompatibilních nevzdělaných a nesnášenlivých cizinců, s kterými se vůbec nedomluvíme a vedle nichž budeme i Olašské Romy považovat za žádoucí sousedy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik