Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P45a30v19e52l 79Z67e35m50a38n

19. 4. 2015 19:35

jeden z nejlepších blogů na dané téma za poslední týdny, díky R^ , maxi Karma  (kdyby to šlo) ;-)

2 0
možnosti
Foto

Verte, ze presvedceni o vlastni pravde je blizke zrejme oboum stranam ... Z vaseho textu je to zcela zrejme ... Dokazi si predstavit vlastne naprosto stejny text, ktery by ovsem popisoval druhou stranu ;-) .... V jednom ale mate podle me uplnou pravdu. Nejvetsim problemem jsme si my sami ... a mozna tomu prispivaji i takoveto radoby uprimne prispevky, ktere se snazi tvrdit to, co vy napriklad v prvnim odstavci .... vzdyt to je prece nesmysl .... jsem nazorove nahony vzdalen nejvetsim kriklounum na tema islamu a potazmo celeho IVCRN a presto poustim stare lidi sednout a delam i ty dalsi zminene veci, plus radu dalsich ;-)

0 0
možnosti

R^Superkarma. Ukázkou nediskuse, o které píšete, je p. Polický. Napíše svoje multikulturní bláboly a v okamžiku, kdy začnete klást argumenty, umí jen mínusovat. Naštěstí, dle časté odezva čtenářů, je on a jemu podobní ve výrazné menšině.

5 1
možnosti
Foto

Vite, ona diskuze podle meho nespociva v nekonecnem opakovani se .. vam to napriklad nevadi, ale uznejte sam .. proc by pan Policky stale dokola psal to same jako nekteri ostatni, kteri se uplne tresou na to aby zareagoval, aby jej mohli opet a opet oznacit za hlupaka? Oni vedi proc nesouhlasi a za co ty minusy jsou. koneckoncu od toho zde jsou ... Lide jako vy a nekteri dalsi si misto reseni problemu spise snazi hledat "nepratele" zde, aby se tady mohli v ramci sve komunity predvezt a podporit ... Mne to prijde zbytecne a smesne ... i proto se vam zda, ze jste ve vetsine .... ona totiz vetsina je temer vzdy ta mlcici cast ;-) ... ale to vy urcite dobre vite, vzdyt jste jeste donedavna byl jeji dlouholetou soucasti

0 0
možnosti

L46e37o52š 59K63a91ň57a

24. 3. 2015 14:10

To je zajímavé, že ten kdo je proti nenávisti, neumí v životě vlastně nic. Navíc mu je jasné, že vrah v Uherském Brodě je stejný, jako muslimský fanatik. Tím jste to zabil. Jste stejný.

1 5
možnosti
Foto

No prave ... ale ted to schytate, protoze takovych te tady vic, nez tech, kterym stoji ztrata casu se psanim reakce vubec za to ..... logicky ;-)

0 0
možnosti
Foto

Na vás je ta "nezaujatost" hned vidět.Rv

píšete"

"Je to motto lidí, kteří si svoji „kvalitu“ neumí dokázat jinak, než hlasitým internetovým bojem se všemi druhy „netolerance“ a „nenávisti“. Nedokážou zasadit strom, vést dětský oddíl na výlet, zorganizovat vyčištění lesa, nebo orientační závod. Nepomáhají sousedům, důchodcům s taškami, nepouštějí v MHD sednout, neposílají peníze na charitu (těžko z platu pracovníka neziskovky). Ale hlasitě se na facebooku a v internetových diskuzích zastávají „utlačovaných menšin“, tedy dříve Romů, dnes muslimů."

Ono je to spíš opačně-nadávek se dočká každý kdo prohlásí, že je potřeba neházet muslimy do jednoho koše.

2 5
možnosti

Jak říkám, na internetu najdete podporu pro svůj názor vždy a najdete ho tam i pro názor opačný. Asi chodíme každý jinam. Ale v podstatě máte pravdu, já když napíšu, že je potřeba neházet muslimy do jednoho koše, ale diskutovat s nimi o problémech islámu i islamismu, tak se vždycky dočkám nadávek.

2 1
možnosti
Foto

L93u59b64o74š 59K75r55á34l

24. 3. 2015 12:17

ještě mě fascinuje argument, že imigranti zachrání klesající porodnost  a sociální systém. Že nám do Evropy dovezou spoustu špičkových odborníků, kteří svoje znalosti získali v špičkovém průmyslu, kterým jsou muslimské země pověstné. Jsme rádi, že nám tyto odborníky muslimské země poskytnou. Mají jich více než dost a tak to neohrozí jejich další vývoj. Jiné země by považovali za katastrofu takový masový odliv odborníků. Je vidět že islámské země jsou přejícné.

10 1
možnosti

K10a52r87e28l 16M93a32s75e35k

24. 3. 2015 13:21

Zjistěte si, odkud pochází největší žijící odborník na transplantace srdce a potom mudrujte. ;-D

0 2
možnosti

Taky souhlasím. Větší nebezpečí než sami muslimové jsou na Západě neomarxisté a jiní ,,sluníčkáři" všeho druhu. Ti dělají vše pro to aby rozvrátili tradiční konzervativní hodnoty a západní společnost. Ve své zaslepené nenávisti ke všemu co vychází z židovsko-křesťanské tradice podporují islám. Nedochází jim, že pokud muslimové budou mít ve společnosti většinu tak s nimi taky pěkně zatočí...

5 1
možnosti

A97l58e37š 24Z85í10t64e66k

24. 3. 2015 10:41

S článkem souhlasím. Pro konstruktivní diskusi musí být diskutér sečtělý, vzdělaný, inteligentní (aby například dokázal pracovat s informací a odvozovat různé závěry), pokud možno mít osobní zkušenosti a byl co nejvíce nezaujatý. Ale to jsme vyjmenoval prakticky nemožné. Ti nejuřvanější jsou pravým opakem výše uvedeného. Oni nehledají oni přeci ví.

4 0
možnosti

Také karma.

Obohacení jinými názory vskutku obohacení  být může. Ale nemusí. A to je případ islámu  s jeho nenávistnou ideologií.

Já jsem obohacován jinými názory denně. Manželčinými. Nevím čím to je, ale má skoro vždycky pravdu.

7 0
možnosti

K83a42r77e37l 71M37a54s97e86k

24. 3. 2015 12:10

Proto visíte na internetu od rána do noci? ;-D

2 3
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik