Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PKL

Politicky korektní lež

7. 11. 2011 23:39
A kde se prosímvás ty obchody s prověřeným

původem zboží nalézají? Co mám obchody ve svém okolí, tak ti pořizují zboží v hypermarketu a prodávají ho za vyšší cenu.

1 0
možnosti
TN

agamemnon

8. 11. 2011 0:54
Re: A kde se prosímvás ty obchody s prověřeným

Přesně... bydlím v Praze, kousek od Anděla a zcela netuším, kde by se tu takové obchody v okruhu několika zastávek nacházely. Potraviny zásobuje nákupčí, který ve velkoobchodě nakoupí a pak to rozváží - odpověd "dneska nám to nepřivez, nemáme" je poměrně běžná.

0 0
možnosti
J

JanHap

7. 11. 2011 18:26
Film z roku 1977

V roce 1977 byl natočen film, který tenkrát vypadal jako obrovská legrace. Nyní se to přibližuje ke skutečnosti:

http://www.youtube.com/watch?v=bEy8IVpxK_8

Tak od 45. sekundy to začíná být zajímavé.

0 0
možnosti
MMS

Miflonides

7. 11. 2011 17:55
zatosimohousami

Někdo si "za to" může a jiný ne. Kdo z nezaměstnaných "za to" může a kdo ne? Za co vlastně může důchodce s nízkou penzí? Pro takové a jim podobné je čtení informací  platné jak mrtvému zimník. Vyberou si to nejlevnější.

Ne že by za to mohli JEN INSPEKTOŘI, ale nedávno proběhla informace o tom co obsahují kečupy, co neobsahují a co by obsahovat měly a neobsahují, nebo jen stopově.

A nakonec - i to mám z médií, ale něco na tom bude. Jaký j sortiment a kvalita potravin v Německu a co se nachází v našich marketech? Říká se, že český zákazník si to žádá.

Na závěr hodně obecně, tedy ne jen o potravinách. V poslední době se rozmáhá takové to "zatosimohousami." Hlásají to hlavně ideologové dnešní koalice. Kdopak jim kdy spočítá za co mohli oni?

0 0
možnosti
RV

Radim V.

7. 11. 2011 23:08
Re: zatosimohousami

"Zatosimohousami"určitě není myšleno jako mantra, politici ze současné, minulé a pravděpodobně i budoucí kolaice mohou za hodně. Toto je jen k zamyšlení nad tím, že každý může svým jednáním hodně ovlivnit a že postoj "můžou za to ONI" je stejná mantra a alibismus jako "zatosimohousami".

0 0
možnosti