Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyhodnocení demagog.cz je daleko věrohodnější než to vaše.

Jste očividně silně zaujatý. Viz bod 2-pan Konvička tvrdí že bylo odloženo vyšetřování pana Alrawiho-to není pravda tak přispěcháte, že šlo o někoho jiného a vlastně to ani lež nebyla.

nicméně pan konvička jasně mluvil konkrétně o panu ALRAWIM-tudíž to byla jasná lež.

9. znásilňování-sám to řešíte demagogicky-nikde není žádná statistika o tom kdo znásilńuje a jaksi automaticky předpokládáte, že se jedná o muslimy. I pokud by to byla pravda a byl tam vyšší počet násilnění a páchali ho imigranti pak zdaleka není jisté, že se jedná o muslimy-ne každý arab je muslim. Ne každý kdo se narodil jako muslim opravdu vyznává alláha a je muslimem. Je to jako byste psal, že každý čech je křes´tan a tudíž nejvyšší kriminalitu u nás  mají křes´tané.

Takto by se dalo pokračovat.

1 22
možnosti
RV

Stačí se naučit číst. "Nepravda" u bodu 2 naznačuje, že jde o vědomou lež, že to byl pan Alrawi, a policie to odložila pro promlčení. Což se skutečně stali, nicméně pak se to znovu otevřelo (protože byla překlasifikována osoba pachatele), což už mohlo autorovi výroku uniknout, případně to zaměnil s panem Větrovcem. Podstata sdělení byla, že významný muslimský duchovní byl vyšetřován, a pokud by nebylo promlčeno, patrně by byl shledán vinným.

O znásilňování se nebudu dále rozepisovat, přečtěte si toto:http://tundratabloids.com/2015/02/rape-of-swedish-woman-on-swedish-ferry-in-finnish-waters-2-0f-8-suspected-are-muslims.html

4 0
možnosti
AS

A54d19a58m 75S49t13a28v98a

3. 2. 2015 12:46

Už to tu píšu opakovaně, že křižáckým výpravám předcházela arabská expanze do Hispánie, ustanovení chalifátu  cordovského  na 300 let( sic!), a  další expanze Turků na Východě do Byzancie , je snad zbytečné mluvit. Tak ať se ten samozvaný  Demagog nejdřív trochu vzdělá, a pak ať si hraje na arbitra. Nyní působí  jenom a jenom jako politický nástroj  a prodloužená ruka totalitních demagogů  EU, jimž ideologicky nahrávají i jiní naši "intelektuální vrtáci".

12 1
možnosti

J64a28n 87Š40p59a36t35n69ý

3. 2. 2015 13:32

No nevim - z toho, co jsem ruzne pochytil, tak Cordobsky chalifat trval cca 100 let. Navíc to bylo obdobi rozkvetu, cili prinos pro evropu. Proc by to tedy mela byt záminka ke krizackym vypravam, jak tu uz opakovane pisete?

1 1
možnosti
PP

Jenom bych ještě upozornil na kouzlení se slovy "umírněný" (muslim). Konvička právě použil toto slovo, nikoliv "bezproblémový". Je smutným faktem, že mainstreamový politický, akademický, novinářský atd. diskurs za "umírněného muslima" standardně označuje fakticky každého, který dosud neřezá hlavy na ulicích či nestřílí redakce novin.. Bez ohledu na to, jak islámsky radikální mají názory a na koho je napojen.

Jestli to M. Konvička myslel takto, to nevím, ale v tomto náhledu by pravdu měl,

P.S. Mimochodem, členka toho týmu "muslimové očima českých školáků" Gamal Richterová studuje na škole Bilala Philipse, salafisty, antisemity, podporovatele teroristů. A za umírněnou je označována výše zmíněnými skupinami stále...

12 0
možnosti
TP

Bod 1 a bod 17 bych zaradil take do kategorie PRAVDA.

3 1
možnosti
VZ

Myslíte že má na to svou hlavu?

0 0
možnosti
KC

Demagog.cz má po žížalkách i bez tohoto vyjádření. Co jiného můžeme od demagoga čekat než demagogii?

8 1
možnosti
PT

P59e73t18r 44T53o93m32e69k

3. 2. 2015 11:17

Fakt by mně zajímalo, jestli paní Kroužková jednala na něčí popud nebo to měla ze své hlavy.

12 1
možnosti
RB

Muž s brašnou nesmí projet, tak zněl befel!

10 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik