Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Je to jak u blbejch na půdě. Když někomu půjčím auto a on spáchá přestupek tak to je moje vina protože si mám rozmyslet komu to auto půjčím. Po zaplaení pokuty se s ním vyrovnám a když se nedohodneme tak lituji ale za blbost se platí!!

3 2
možnosti
RV

Jako u blbejch na půdě. Když se k Vám za války schová partyzán, tak se s ním dohodnu, že má vypadnout, nebo mě holt postřílí s rodinou. Musím si rozmyslet, koho schovávám.Za blbost se platí. Ale tady někdo asi ten článek ani nečetl...

0 0
možnosti
VH

Ano - jde o ústavní právo neudávat sebe a své blízké. Jenže jde také o právo nenechat se ohrožovat bláznivými šoféry.  Teď je otázkou, kterému právu by případně dal přednost ÚS.  Nikdo jiný není oprávnět tuto věc rozhodnout (kecat se o tom může do nekonečna).

3 3
možnosti
TH

Jaká asi že je ochrana před řidičem, který jel v pražském tunelu v noci rychlostí 65 km/hod před půl rokem?

2 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik