Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠT

Dobrý den, pane Slatinský,

děkuji za Vaši reakci a přidávám několik řádek vysvětlení:

1. Článek měl přiblížit čtenářům svět investic resp. klíčová pravidla důležitá při přímém investování do podílových fondů, dluhopisů, akcií apod. Cílem článku neměla být v žádném případě propagace jakýchkoliv produktů pojišťoven, které obsahují investice např. investičního nebo kapitálového životního pojištění. Tyto produkty k investování ani k pojišťování osob zásadně NEDOPORUČUJI.

2. Plně s Vámi souhlasím s tím, že jsme se dostali "do "bahna", kde na jedné straně stojí ti, kteří sice toho moc neumí, ale jsou královsky odměňování většinou v sítí MLM a na druhé straně občané, jenž byli zvyklí takovým institucím, včetně bank, důvěřovat!." Cílem mého článku bylo upozornit ty, kteří nyní přemýšlí o investicích, na co si dát pozor, aby neskončili obdobně "v bahně" jako s výše zmíněnými - nekorektně jim prodanými a nesmyslnými - pojistkami. 

3. Sama jsem dnes již přešla s klienty na model přímo od klienta placeného poradenství, kdy musím neustále dokazovat svoji kvalitu a přidanou hodnotu. Vzhledem k tomu, že pravidla tohoto blogu ale neumožňují propagaci vlastního byznysu, nerada bych se v tomto směru rozepisovala více.

Šárka Valášková, €uropean Financial Advisor™

1 0
možnosti
Foto

Vážená slečno nebo mladá paní!

Dobře se na Vás dívá, ale bohužel, pravdu nemáte. Jistě jste na dobré cestě k poznání, ale zatím nikomu neraďte!!!:-) 

V článku jste určitě měla napsat, kdo Vás tyto nesmyslnosti učí a proškoluje s tím, abyste je přenášela na ostatní občany. Za takovéto rady musí nést někdo odpovědnost a podle Vašeho článku je zřejmé, že prezentujete názory nějaké Vaší domovské pojišťovny nebo makléřské firmy. Na první pohled je vidět, že jste zatím neinvestovala a v pojišťovnictví jste nováčkem. 

Základem úspěšnosti zejména pojišťoven je blufování za účelem sjednání co největšího množství smluv, které se přepočítávají na produkci (=roční pojistné klientů),a z které dostává obchodní služba provize, které jsou pro všechny natolik zajímavé, že se vyplatí proškolovat i úplné laiky s tím, že vedení velmi vyhovuje fluktuace nováčků, jako jste Vy. 

V poj,,bohužel, jako ve všem, Česko se vydalo svoji vlastní cestou, která nás dovedla do "bahna", kde na jedné straně stojí ti, kteří sice toho moc neumí, ale jsou královsky odměňování většinou v sítí MLM a na druhé straně občané, jenž byli zvyklí takovým institucím, včetně bank, důvěřovat! Dnes je spousta lidí poučená, dokonce ztrátou svých financí, a tak, přes vymýšlení nejrůznějších klamavých nepravd a polopravd,již nelze jinak, musí zde nastoupit profesionálové a ti, pro které jsou rozhodující zisky a posléze osobní odměny z těchto obchodů, budou si muset hledat jiné příležitostí pro své "umění" blufovat a vymýšlet nejrůznější taktiky, jak pro občany a firmy, tak pro obchodníky, které jsou pro ně toliko dočasným, obchodním nástrojem.8-o 

Nakonec ještě rada: Začněte dělat profesi, kde máte více vědomostí a jistotu pro vyzrání v odborníka, což lze dosáhnout za minimálně deset let každodenní systematické práce v oboru!

0 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 780x
Pomáhám lidem zajistit jejich cíle a finanční nezávislost. Poradenství v oblasti pojišťovnictví, investic, hypoték a bankovnictví. V kooperaci práva, realit, daní a účetnictví.Podívejte se na www.financnespolecne.cz.
Učitě shlédněte: http://www.probudoucirentiery.cz/

Seznam rubrik