Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Jidor

5. 6. 2012 10:04
??

Joo, tak to je mazec. Zcela nahodou jsem padl na nejaky z vasich "nazoru" a nevypadalo to zase tak zle. Precetl jsem tudiz dalsi. To bylo horsi. Stane se. Pak jsem dosel sem .. a naprosto se zhrozil .. zhrozil, ze se muze vubec najit nekdo natolik pokrytecky jako vy :-/ ... prectete si po sobe treba jen samotny uvod .... nebudu se rozepisovat, protoze vy opravdu podle vseho nejste autor, ktery by chtel diskutovat .. podle vasich reakci patrite nejspis prave k tem, ktere sam ve zminenem uvodu popisujete .... nevyhovuji-li vam podminky na tomto blogu, jdete na jiny .. nebo si provozujte sve vlastni stranky .. nevyuzivejte zavedenosti systemu ve svuj prospech, kdyz vam tento preci tak nevyhovuje ... takhle se chovali komuniste a pred nimi Hitler .. logika naprosto stejna a demogogicka logika taktez .. preji pekny den - Jiri Vanourek

0 0
možnosti
RV

RadimValasek

27. 5. 2012 7:31
Moje chyba

Mohl jsem lépe formulovat myšlenku. V podstatě mi šlo jen o to, aby nemohlo dojít k tomu, že za autora článku bude reagovat někdo jiný, třebas i pod nickem jeho jména. A o to mi jde hlavně.

0 0
možnosti
PP

echo.3.

26. 5. 2012 15:33
Nadbytečný článek, autore

Předchozí dva články se mi líbily a karmoval jsem je. Takovéto naříkání nemám rád, pravidla blogu jsou dána včetně prokletých, povinných 1000 dukátů.

Je ale fakt, každý nový blogger by pro své pravé jméno do diskuse mít přiděleno hned všech, oněch tisíc dukátů, jako bonus. To si ovšem musí bloggeři vyhandlovat sami s redakcí iDnesu, je to jejich věc. Do anonymity nikdo nikoho nenutí, psát pod svým jménem není problém (již sem se zmínil na konci diskuse).

Tak Valášku, do toho, hodně zdaru a neplačte, ať vám zase někdy mohu nasázet karmu.

.      :o))

0 0
možnosti
JS

ikaika

26. 5. 2012 9:43
anonym?!

Nick, nebo chcete-li přezdívka, je jméno v cyberprostoru, které jsem si zvolil na rozdíl od jména, které jsem obdržel po svém narození, bohužel - nebo bohu díky(?) nelze pod nickem blogovat, tedy pokud si nevytvoříte falešnou blogerskou identitu, a je na každém jak se ke svému nicku (nebo jménu) chová.;-D

1 0
možnosti
PK

pavel kula

26. 5. 2012 9:15
Vitejte do klubu

ale znate to, zde je 10 milionu lidi kteri na to nadavaji a az s tim vy neco udelate;-D, tak se k tomu budou hrde hlasit. To mate jako s tim bojem proti komunismu

0 0
možnosti
W

wiki5

26. 5. 2012 8:48
a ted mi reknete autore

je to pravicak, ktery ceka az mu neco prileti pod nos anebo levicak?

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

26. 5. 2012 8:53
Re: a ted mi reknete autore

To je spíše filosofická záležitost. Jedna moudrost říká, že když vydržíte sedět u řeky dost dlouho, jednoho dne po ní poplave mrtvé tělo vašeho nepřítele. :-)

0 0
možnosti
RP

radim36

26. 5. 2012 8:30
Podle mně se počítá s tím,

že člověk nejdřív hodně čte blogy nebo články a diskutuje pod nimi. A teprve potom, když se vypíše a případně nasákne do sebe styl MF Dnes, může bez omezení sám psát články a diskutovat pod nimi.

Anebo účelem bylo eliminovat rychlokvašky, třeba placené nadšence nějaké politické strany. Kteří by se před volební kampaní zaregistrovali na své jméno jako blogeři, během kampaně intenzívně psali a diskutovali a po kampani na jejich blogu neštěkl pes.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

26. 5. 2012 8:41
Re: Podle mně se počítá s tím,

Účelem bylo nenavyšovat náklady. Účet blogera a účet diskutéra jsou naprosto nezávislé a zavést v systému nějaké vazby mezi nimi by stálo peníze, výsledek by byl poměrně diskutabilní. Mnohem jednodušší je nechat to na adminech, kteří případné žádosti o mimořádný přístup blogerů do diskuzí ochotně vyřeší.

-

Pokud si někdo nepožádá, tak tuto výjimku nezíská. Nic víc bych za tím nehledal, spekulace o nějakých tajemných úmyslech bych odřezal Occamovou břitvou. ;-)

1 0
možnosti
GP

generál Patlay

26. 5. 2012 8:17
redakcni system na to nejspis neni staveny

a za zmenu by musela redakce vysolit poradne prachy.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

26. 5. 2012 7:46
Zeptejte se adminů

tohle je zbytečný článek. Administrátoři serveru mohou umožnit diskutování, aniž byste dosáhl nějakého závratného počtu dukátů. Stačí jim napsat zprávu (nejlépe pomocí portálu pro blogery, volby Administrátoři - všichni - napiš). Popište jim svůj problém a oni vám pravděpodobně vyjdou vstříc, umožní vám diskutovat, dokud ovšem budete dodržovat pravidla diskuze. Zkuste to, pokud se nezeptáte, nikdo vám sám od sebe nic nabízet nebude.

-

Není to žádné tajemství, zkuste si přečíst http://info.blog.idnes.cz/c/30943/Aktivace-blogu-psani-clanku-vkladani-fotek-etc.html, speciálně pak odstavec "Chci pod svým článkem diskutovat, ale nejde mi to".

-

Pravidla omezení diskuze jsou samozřejmě diskutovatelná, některá se mi líbí a některá nelíbí, ale to že pravidla platí pro diskutéry stejně jako blogery mi připadá fér.

1 0
možnosti
O

oslik

26. 5. 2012 7:51
Re: Zeptejte se adminů

Tento článek je klasickým problémem lidí, kteří sice uměj psát a píšou rádi a hodně, ale neuměj číst. A jak jsem si všiml, není v tom tento autor zdaleka sám.

3 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1835x
svobodný občan s vlastním názorem, nestraník, a nikoho mé články číst nenutím!

Seznam rubrik