Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Krásné slovo "magoriáda" :-). Implikace je také krásné slovo. A když je uvedeme v soustažnost ...

0 0
možnosti
JM

Píšete: "Nechť si Krym vybere budoucnost sám, ale pokud mimo Ukrajinu, pak formou samostatnosti". Skutečně myšlenka hodná Bruselu! Pokud si mají lidé na Krymu opravdu vybrat sami, pak jim přece nelze stanovovat zvolenou formu uspořádání. Vy jim navíc formu předepisujete jen v případě, že nepůjdou s Ukrajinou a tím potažmo s EU. Krásná ukázka uniájních představ o demokracii.

3 1
možnosti
MS

uniájní je unianální když se to vyslovuje jako tenkját?

0 0
možnosti
JH

mezinarodni pravo ;-D Vy moc neholdujete historii, ze? To zjevne naprosta vetsina a pak se daji cist takove humorne bachorky.....mozna bude stacit, kdyz se podivate na realitu a prestanete svet posuzovat nejakyma idealama......ty jsou jen kecy, vzdy mimo realitu

0 1
možnosti
JH

J61a53n 72H49l92e32d67í11k

12. 3. 2014 22:54

rozumný článek, škoda, že ho Putin nebude číst, ten se zachová tak, jak zkušený agent, řekne A a udělá B, nikdo nebude tasit k duelu, tasí se jen slovíčka.

3 2
možnosti
JSS

Souhlasíme - ani jnak nelze, že je to vpád na cizí území a okupace. Ovšem  z pohledu Ruska, aby EU a Američani získali Ukrajinu a strategický Krym, o který  teď jde, tak to je opravdu na Scifi.... Bohužel znásilňovací režimy  Ukrajiny umožnily Rusům nástup a Západ byl naivní a nekompetentní.  Co bude dále, to těžko předvídat - bude jim stačit ten Krym nebo Ukrajina zvolí neutralitu a Krym uhájí ??

3 2
možnosti
RK

Cituji:

'Ale zpět ke zmíněnému nebezpečí z úvodu článku. Míním jím Putinovu tendenci argumentačně podepírat krymskou invazi trvalým uznáváním Janukovyče a formou ignorování současného "Kyjeva" zpochybňovat celistvost Ukrajiny jako takové'.

 Reaguji pouze  na Váš názor. Tohle je největší magoriáda na tomto blogu.

4 0
možnosti
NK

Pokud se v zahraniční politice bude měřit dvojím metrem, tak se svět nikam pozitivně nepohne.

3 1
možnosti
PK

No také že se v zahraniční politice a nejen v ní měřilo,měří a bude měřit vždy nejen dvojím ale nekolikerým metrem. Hlavním cílem a nejvyšší hodnotou byly, jsou a nejspíš budou prachy a jejich zájmu a proti 'dobré morálce' člověka budou vždy několikeré metry.

2 1
možnosti
JC

Eurohujeři prostě nedokáží nelhat.

Putin si z Ukrajiny zatím vůbec nic nekrájí.

A zda hodlá včlenit Krym do Ruské federace, to vůbec není jisté, to je jen Vaše domněnka.

Zatím udělal jen dvě věci:

a) demonstrací vojenské připravenosti na svých západních hranicích dal revolucionářům v Kyjevě najevo, že vojenskou mocí své vzpurné provincie k poslušnosti přivést nemohou, neb by eventuelně mohl zasáhnout;

b) vojenskou přítomností zajistil na Krymu nerušený průběh blízkého referenda, vyhlášený legálními orgány Krymské autonomní republiky ještě před kyjevským svržením Janukoviče, aby ho ukrajinská policie a armáda nemohla mařit.

11 15
možnosti
Foto

O95t67a36k50a97r 85S31e27k33l

12. 3. 2014 16:11

Pořád dokola.

Vám nevadí.....vojenská přítomnost na Krymu.......ruská.....

Vždyť jde o cizí vojska na území jiného suverénního státu !!!!!

Diskuze o ničem, když toto neuznáte .Rv

12 6
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
Slyším na jméno Petr Vala a posledních sedmatřicet let jsem rodákem z východočeského Ústí nad Orlicí. A také polovičním Sudeťákem a čistokrevným eurodušínem.

Jsem autorem knih KATOVA KOMNATA, SUPRIARCHA a SUPRIARCHA: VIZE DÁVNÝCH ZÍTŘKŮ.   

 

Seznam rubrik