Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

člověče jste fakt dobrej...

0 0
možnosti

Více než 4/5 českých voličů eurovolby bojkotovalo. To je dobrý začátek konce.

1 0
možnosti

Vaše obavy jsou směšné. SoučasnáEU je organizovaná masová záhuba evropských národů. Sám Putin se musí usmívat. Mnohdy by to ani sám veliký Uljanov nevymyslel lépe.

1 0
možnosti

Ja myslim, ze rozumnym, ale i tem ostatnim lidem uz doslo, kam EU smeruje, a chteji to celkem logicky zastavit.

6 0
možnosti

Autor potřebuje sedativa.nic jínýho mu nelze doporučit.možná snad ještě dlouhodobou návštěvu komunistické koreje či kuby.pak se mu možná rozsvítí v makovici...neuvěřitelně hloupý text

3 0
možnosti

Jednotná armáda? Byla tu Varšavská smlouva. Kdo neposlouchal a zlobil, tam vtrhla vojska. Velmi nebezpečný nápad!!!

2 0
možnosti

ta Merkel, ja pred ni nesmekam. Byla to ona co udelala Nemecko vice nezli zavisle na Putinovo plynu. A jeste populisticky se zaslouzila o zakazu jaderne elektriny. Mela par tydnu do voleb, aby dala do lido spoty do medii, ze ve Fukusime lide zemreli na nasledky zemetreseni a pote tsunami, nikoliv na nasledky Fukusimske elektrarny. Neudelala.

Ja mam Nemce docela rad, je to narod pracovity, organizovany, maji vzdelane lidi, dobre inzenyry a chemiky, ale jejich politici, cest vyjimkam, vetsinou banda blbu, nekdy masiblu.

3 1
možnosti

Citace: Emanuel Vajtauer, znamy kolaborantskynovinar v cas "Pritomnost", v r.1943.

".....Jsme spoluucastni na velkem procesu, zektereho vyjde konecne - poprve v dejinach vubec - Jednotna Evropa....Kazdydobry Cech  se citi dobrym Evropanem....Male narody maji dvoji moznost - budto se snazit oddalit dobu evropske jednoty- postavit se proti riticimu se rychliku, anebo se smirit s osudem a pripravitse na urcite nezbytne obeti na poli narodnim a jazykovem. .... Byli jsme dosudjen Cechy. Zustanme Cechy, ale stanme se Evropany!" (konec citatu).

4 0
možnosti

Vy jste, pane, zřejmě ještě velmi mlád, že? Takže jste neměl to potěšení zažít realitu RVHP. Já jsem ji zažil a doufal jsem, že už se něco takového nikdy nevrátí. Bohužel vrátilo. Možná vás trochu omlouvá vaše mládí, ale mně se z vašeho eurohujerství chce doopravdy zvracet.

7 1
možnosti

Jen ho nechte, je to jen takovy eurotluchuba.

3 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
Slyším na jméno Petr Vala a posledních sedmatřicet let jsem rodákem z východočeského Ústí nad Orlicí. A také polovičním Sudeťákem a čistokrevným eurodušínem.

Jsem autorem knih KATOVA KOMNATA, SUPRIARCHA a SUPRIARCHA: VIZE DÁVNÝCH ZÍTŘKŮ.   

 

Seznam rubrik