Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

To není blog ale článek do Rudého práva. Hádám že máte ve stranických povinnostech něco sem napsat.

1 0
možnosti
Foto

Přemýšlím nad tezí, že bychom se měli zaměřit na rozvoj automatizace výroby a prorodinné politiky. To je nonses. Automatizaci si mohou většinou mohou dovolit nadnárodní korporace, jež obvykle nedaní v Čechách a do rozpočtu nám díky tomu, že tam v těchto automatizovaných provozech nepracují skoro žádní dělníci nepřináší žádný zisk. Pokud ale firmy investující do automatizace daní v Čechách má to smysl. Ale co pak s těm všemi lidmi, co nemají na to, aby pracovali intelektuálně. I o tom už vědci přemýšlí a budou patrně zaměstnání díky snížení pracovní doby sporty, tanci a edukativními kurzy například háčkování anebo studiem nanotechnologií dle svých schopností. Majitelé plně automatizovaných provozů ale nejsou žádná charita. Neinvestují svůj majetek zcela solidárně pro méně zdatné nemajitele automatizovaných provozů a nesanují náš sociální systém v ČR. Správnější by bylo říct, zaměřit se na automatizaci výroby a zároveň do výzkumu genetického inženýrství v oblasti produkce vhodných dětí, jež by nám v budoucnosti zajistili pouze inteligentní občany, vědce, soucítící zdravotníky a pečovatele a inženýry, kteří by přinášeli zisk z duchovního vlastnictví. Nežli samotná automatizace má smysl udržet v zemi komplexní program, výzkum, vývoj, realizaci a ne jen automatizaci kde pro nás není vyšší HDP. Dále zajistit, aby nám levně vystudovaní vědci neprchali do zahraničí. To něco ale stojí, tito vědci zde totiž musí být udrženi a to za ceny vytvoření výhodných platových podmínek a podpory smyslupných slibných a realizovatelných projektů. K tomu nám může dopomoci inteligentní poltiika státu v oblasti dotací ale i granty EU.

0 0
možnosti
BH

... sociální inženýrství je přesně ta cesta, po které už jdeme, a už taky vidíme, kam vede... místo plánovitého řízení a pěstování "té správné populace" bychom měli přemýšlet, jestli nám matička příroda tím omezením populačního růstu nedává na vědomí, že už nás víc dlouhodobě neuživí, a že nekonečný růst asi není ta správná cesta...

1 0
možnosti
JN

J78i41ř50í 49N10o51s95e85k

4. 5. 2016 14:43

"Nenávist a netolerance není řešením."

AfD a jiné podobné strany nemají v programu nenávist, ale ochranu státu a jejích občanů, kteří cítí oprávněné obavy!!! z bezbřehého vítačství svých vlád.

Nemám s tím problém. Ještě žádný ze členů stran vystupujících proti migraci neuřízl hlavu člověku jiné víry, nechoval se na návštěvě jako dobyvačná horda, nespáchal sebevražedný atentát, neznásilňoval hromadně a za bílého dne dcery a ženy hostitelů.

Z toho jde strach. Nenávist učí Korán.

A jaké řešení navrhujete vy? Nedráždit, aby se hosté nechovali ještě hůř? Rv

10 1
možnosti
JN

J47i47ř91í 14N78o78s19e69k

4. 5. 2016 15:13

Pane Kindle, díky za vyjádření názoru mínusem, ale nemohl byste ještě slovně - kde a v čem nemám pravdu či se mýlím?

0 0
možnosti
JK

Je nás deset a půl milionu. Přírůstek obyvatel způsobili i přistěhovalci, kteří se u nás usadili, pracují a mají děti.O nich se psát nemusí, jsou integrovaní na první dobrou. Tady žádný problém není. Proč? Protože.

1 0
možnosti
JL

"Integrace"je zase jen heslo bez obsahu. Vidíme, jak vypadá integrace muslimů na jihu Francie či v Belgii. Jak bude probíhat integrace muslimů z poslední vlny, se uvidí za rok, dva tři... Mezitím ovšem se sem budou tlačit další a je na Evropě, jaký postoj k imigaci muslimů zaujme. Nejde totiž o imigraci obecně - ale o imigraci muslimů. Etničti Němci v Německu - to je jiný příběh.

0 0
možnosti
DV

D18a76v89i40d 56V86l34k

4. 5. 2016 14:18

Nechápu proč česká poslankyně řeší na českém blogu celý blog integraci uprchlíků v Německu. Proč nepíšete jaký má Vaše strana recept na uprchlickou krizi a nebo proč zbytečnými sociálními dávkami Vaše strana brání integraci českých nezaměstnatelných a těch co pracovat nechtějí do společnosti.

3 0
možnosti
BH

... a proč se nepoučit u sousedů, kteých se daný problém dotýká daleko víc než nás (zatím), a tudíž ho lépe znají? ... než začneme dělat vlastní chyby, je lepší poznat chyby ostatních... a pokud možno se jim vyhnout...

5 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 626x
Poslankyně PS PČR za ČSSD z okresu Nový Jičín.