Diskuse

Kde je pravda?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte Karmu,

ale mýlíte se. Místo kót je na stole redislokace uprchlíků, podle schváleného plánu, do jednotlivých států EU.

Takže do voleb klídek a pak se to rozjede naplno. Politici si musí v rámci EU pomáhat, když jde o volby.

Brno se už prý chystá na uvítání.

2 1
možnosti

Omlouvám se, chyba - kvót

0 0
možnosti

No, něco na tom je. Možná že v pudu sebezáchovy nakonec začne jednat správně. Osobně jsem čekal že k tomu dojde po vítězství Trumpa, ale to nebylo pro ní zřejmě dost. To že by ji mohl vyšoupnout šulc je asi silnější káva a tím budou mít němci možnost volit mezi ní, t.j. někým kdo to sice způsobil ale chce to zarazit a šulcem, který v tom hodlá pokračovat. To je z její strany rozumný krok.

0 1
možnosti
AK

Pravda je ještě docela daleko.

Je třeba chránit hranice EU, bezodkladně vracet ty, kteří nezískají právo azylu a pomáhat zemím odkud migranti přicházejí.

Alespoň Merkelová, Juncker, Schluz a Tusk musí odejít.

Pokud zůstanou u moci - kdekoliv - nic se nezmění.

7 0
možnosti

Tak berte to tak, že Juncker už prý nehodlá kandidovat, schulz už odešel a pokud se nedostane v německu k veslu, tak je odejitý, a tusk ... to byl za a jen maňásek a za druhé celá EU se rozpadne takže o co jde.... no a to že v německu zůstane merklová, no pokud bude dělat správnou politiku, tak ať si ji němci nechají když jí tak milujou... všechno už se změnilo. Brexit + Trump to změnil.

1 0
možnosti
MC

To je z louže do bláta. Soudruh bez maturity vystřídá svazačku. Bývalý předseda Evropského parlamentu M. Schulz má charisma a vynikající řečnický talent? To si děláte kozy!!

3 1
možnosti
JV

J69i29r23i 29V37r37a60b51e82c

15. 2. 2017 19:39

Jak to vy můžete posoudit, on umí dobře 6 řečí a během pár týdnu dostal socíky o 10% nahoru.Vy zřejmě neumíte ani jednu řeč, ale jste určitě dr.dr.ing.mudr.judr.skúétr.

0 1
možnosti
JV

J12i14r21i 61V24r28a14b28e58c

15. 2. 2017 18:20

Přesto to řeší Němci LIDSKY. Co se děje a dělo na divokém východě je a bylo na ostudu.

0 6
možnosti

no to ještě uvidíme, jak moc lidsky to vyřeší. Teprve začali. Oni ti "uprchlíci" taky nepůjdou po dobrém... takže jsem na to zvědav.

1 0
možnosti
DB

co když je to tak, že Merkelová jednala na objednávku??????

1 0
možnosti
JR

J87a55n 87R47á76ž

15. 2. 2017 16:55

Pro Merkelovou nic není nemožné. Z horlivé svazačky se během roku stala funkcionářkou konzervativní pravicové strany, aby ji jako předseda přeměnila na levicově liberální. Ta klidně bude tvrdit, že vždy byla proto, aby migranti v Německu nezůstávali, ale když je sousedi nechtějí, tak že je nutno vyvézt třeba na Saharu.

Merkelová udělá bez mrknutí oka z černé bílou a z noci den, když ji to prospěje.

17 0
možnosti

jo, to máte pravdu. Prostě dobrá politička. Pokud je tady odsud vylifruje tak mně to vadit nebude. Němci ať jí za to vystaví vysvědčení... jen je mi líto belgie a francie. Pokud si ve francii zvolí LePen tak mají ještě šanci, ale Brusel je hotov.

2 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 637x
Poslankyně PS PČR za ČSSD z okresu Nový Jičín.