Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Článek mi mluví z duše. A k těm šesti tisícům muslimů - myslím, že to ve finále nebude tak horké. Ale nebránil bych se "pařížskému experimentu" - ubytovat pár tisíc uprchlíků v luxusních čtvrtích, v našich podmínkách třeba v centru Prahy, příp. v nějakých těch satelitních městečkách. Zámožní a vzdělaní by přece měli jít "buranským Čecháčkům z Moravy", jako jsem já, příkladem a ukázat, jak se dělá ta skutečná solidarita a la žižkovská Klinika. :-) BTW, za nejnebezpečnější politický subjekt, pokud jde o migraci, považuji hnutí ANO, protože pan Babiš sice navenek vystupuje "tvrďácky" proti imigrantům, ale v reálu kryje náhubkový zákon jeho ministra Pelikána, který chce trestat "hanobení třídy a životního stylu" a kritiky islámu chce posílat do kriminálu. A to je ministr spravedlnosti, který má moc v této oblasti nadělat hodně škody reálnými činy, nikoli jen gesty. Pak tu máme pražskou primátorku Krnáčovou, eurokomisařku Věru Jourovou či poslance Jiřího zlatušku. A ti politici z ANO, kteří vystupují rozumně a realisticky, třeba pan Soukup či paní Lorencová, nedostali, pokud vím, možnost lídrovat v nějakém kraji, což je indicie, že pan Babiš to asi nemyslí s tou protimigrační rétorikou příliš vážně.

3 1
možnosti
BM

Ohledně islamistických imigrantů je kompromis nebezpečný a tudíž nepřijatelný.

5 1
možnosti
Foto

Paní socdem poslankyně, vláda odmítá kvóty? Tak jestli je odmítá, proč se u nás v období 2017-19 usadí 6000 muslimů? Nemluvě o těch, kteří za nimi dorazí v rámci slučování rodin.

7 0
možnosti
MR

Tak to víte, blíží se volby a paní poslankyně to chytá za ten správný konec. Docela je s podivem, že místo psaní si na blogu tohle neřekne Bohoušovi.

2 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 637x
Poslankyně PS PČR za ČSSD z okresu Nový Jičín.