Žijeme ve lži a chrochtáme si v ní.

Trochu odbočím, dočetl jsem se , že ve Španělsku natočili reklamu, jak španělská volička prožívá orgasmus při vhození volebního lístku do urny, tak mě napadá, kdyby se nějakým zázrakem stalo a já se poprve v životě zůčastnil voleb, tak jsem přesvědčen, že bych tak maximálně z toho dostal průjem. I když i v Česku určitě existují fanatičky, které při pouhém pohledu na Zločase a nebo Džona dostávají orgasmus, ani nemusí u toho volit voly.

Ale podstatné je to, že ani volbama, i když máme možnost volit skoro 150 stran se nic nezměnilo od Vítězného února 1948. Stále žijeme ve lži, dříve jsme za bolševika na veřejnosti nemohli skoro ani šeptat, po sranda prči ti samí hlídači socialistického blahobytu v převlečení za modré ptáky mají plnou hubu demokracie, ale zkuste na plnou hubu říct co si myslíte, okamžitě na vás vystartují hlídači kapitalistického blahobytu a ihned na vás podají žalobu za pomluvu, případně trestní oznámení na ochranu osobnosti bez ohledu na to, že se jedná o gaunery non plus ultra, což je to samé, jako bolševická cenzura, jenom v černomodrém.

Nejsrandovnější je , když nějací blbci vám zcela s vážným ksichtem doporučí, že pokud máte informace o nepravostech , informujte Veřejnou bezpečnost, jako kdyby za těch 20 let lidé nevěděli, že soudy se zločinci, kteří rozkradli stát jsou jenom tragikomické divadlo, zkuste ukrást čokoládu v konzumu, minimálně se musíte z místa bydliště odstěhovat, pokud rozkradete miliony, jste váženým občanem a minimálně členem nějakého zastupitelstva, případně prezidentem nějaké správní rady. Jedná se o totální duchovní zkázu se vším všudy a vězíme v tom až po krk.

Celé české společnosti už nezůstala žádná hrdost, bojíme se občanské neposlušnosti, jenom aby jme proboha nepřišli o tu zbývající vratkou existenci a za pomyslnou skývu chleba pěstujeme stádnost, abychom se neocitli bez pomyslné sociální almužny, střechy nad hlavou a možnosti prstem po mapě vycestovat přes nechráněné hranice. Nadáváme na ideologické lži provládních televizí a novin, ale přitom neustále čumíme na stupidní seriály, kýčovitě oslavující světlé kapitalistické zítřky, kupujeme všechny dostupné deníky i nočníky, dokonce i večerníky, které jsou plné článků o mrtvých , kteří se zasebevraždili proto, že do jednoho byli psychicky nenormální, aniž by se někdo zamyslel, co je k oné psychické nenormálnosti dohnalo, hltáme nesmyslnou propagandu o nenažraných odborových bossech, zatím co soudruzi na všech UV jsou skromní skoro jak bezdomovci.

Ovšem nejabsurdější je dennodenní oblbování obyvatelstva s tím, že pokud jsou nějakým způsobem porušována vaše práva, obraťte se na soud, jako kdyby soudy byly všemocné, navíc, když české soudy ovládá soudní mafie , kde jsou nalezení bývalí bolševičtí prokurátoři a soudci, kteří soudili dle komunistických předloh. A kdo, mimo boháčů má v dnešní době na soudní poplatky, palmáre nenažraných advokátů a nervy na desetileté spory. A volby, tak to je šaškárna , jaká nemá obdoby, na dva dni jste kandidáty vynášeni do nebes, jejich sliby jste bombardování z bilboardů na všech sloupích / jak se říká, jméná hloupých, na všech sloupích/ , jenže kandidáti nejsou hloupí , ale pěkně vyčuraní, po odeznění orgasmu z voleb přijde obrovská kocovina z různých koalic, najednou jsou ti, co před volbama by si klidně podřezali hrdlo největší kamarádi a volič jenom tupě zírá, ale přitom nemá ani tolik odvahy, aby si nad svojí vlastní blbosti otloukl makovici o zeď.

A tak v ohradě pro ovce jenom nečinně čekáme a opatrně bučíme a čekáme, že se něco stane, ale samo od sebe se nestane nic a pokud se neodpoutáme od lži, budeme stále jenom zbabělci, kteří si nic jiného nezaslouží, než aby byli dennodenně masírováni současnou ideologickou lží, budeme si utahovat opasky za zlodějství horních deseti tisíc, budeme si stanovovat kapitalistické závazky, že místo celého krajíce chleba za den sníme jenom půlku a ušetřené finanční prostředky věnujeme na záchranu rozkradeného státního eráru a budeme se kát, že za státní dluhy jsme odpovědni všichni, protože jsme žrali místo jednoho krajíce chleba dva krajíce a to je neodpustitelný rozmar.

Autor: Václav Vrána | sobota 20.11.2010 11:29 | karma článku: 25,77 | přečteno: 1093x
  • Další články autora

Václav Vrána

Za vším hledejte Bakalu

18.4.2011 v 18:52 | Karma: 12,38

Václav Vrána

Rekvalifikace soudců

24.3.2011 v 18:20 | Karma: 6,85