Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

findus

9. 1. 2011 15:50
Pane Vráno

Nemocnice, z nichž odchází nejvíc doktorů, řídí kraje. Kraje ovládli hejtmani z ČSSD. Proč ve vašem článku nazmiňujete tuhle prostou pravdu?

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

9. 1. 2011 15:36
je to marný

je to marný,je to marný - prostě když někdo slyšet nechce,tak neuslyší.

Prostě významná část občanů na argumenty,které zde uvedl p.Vávra - prostě neuslyší.Mají svůj názor a nehodlají ho měnit.

Je jim prostě jedno,že desítky,možná stovky velkých firem s dalšími desítkami,či možná stovkami managerů - kteří si cpou do svých kapes částky,které jsou mnohonásobkem toho,co požadují lékaři za svou práci je přisáto na systém veřejného zdravotního poojištění.A pro zdraví občanů neudělali vůbec nic.

Ano - doktoři chtějí trojnásobek průměru - ale za tento plat vám třeba zachrání život,nebo zdarví.Co vám dá např.p.Cabrnoch ze společnosti IZIP ? Nebo různí obchodníci,prodávající předražené přístroje ? Nebo management,který ty přístroje kupuje ? A těmto lidem z vašich pojistek každý rok přibude na kontě několik milonů.

0 0
možnosti
PN

pifl

9. 1. 2011 16:30
Re: je to marný

Pane Pouzare a co hasiči,učitelé atd.

0 0
možnosti
MP

Vrah

9. 1. 2011 15:17
Máte pravdu,

že „ se od dob komunismu nic nezměnilo“ – pořád jsou lidi za své názory zavíráni do uranových dolů a popravováni, stále je znárodňován majetek a lidé okrádáni měnovou reformou, stále musíme alespoň předstírat lásku k velkému bratru SSSR na prvního máje to stvrdit v průvodu a kát se ze svých pomýlení odsouzením kontrarevoluce, jakož adorací bratrské pomoci spřítelených vojsk, stále platí, že ten, kdo nekrade, okrádá rodinu, protože všechno přece patří všem, stále o nás rozhodují domovní a uliční důvěrníci, stále na nás donášejí estébáčtí udavači, vládnoucí lůza dělá z lidí pořád morální mrzáky…

..

Ještě jste nikdy neměl touhu pozvracet se z toho, jaké ****** píšete? To je mi vás líto. Rv

0 0
možnosti
J

jsemj

9. 1. 2011 15:42
Re: Máte pravdu,

Nechci vás nijak iritovat, ale můj pohled na vaši reakci je takový. Kdybyste si článek přečetl lépe, zjistil byste, že autor píše o absenci změn v jiné oblasti. Ale nejspíš jste tu větu vynechal, neboť se evidentně, dle vaší reakce, potlačit vše, co by mohlo vrhnout špatný stín na popřevratové elity, týká i vás.

0 0
možnosti
JN

Janhura

9. 1. 2011 15:04
A to už po 8. pivu jsi Vráno tohle zplodil?

Nebo jich bylo 12? Vidím tě na fotce rozjařennýho  - určitě sedíš v hospodě, v ruce štamprli nebo pivo a s podobnýma vránama (vrána k vráně ...) jste mistři světa. Tak tam honem šoupni další, ať se ti líp kecá!   ;-D

0 0
možnosti
I

idol

9. 1. 2011 14:15
Pane Vráno!

Za své názory máte ode mne karmu! :-)[>-]R^

0 0
možnosti
-

----8

9. 1. 2011 13:44
Karma!!!

R^

0 0
možnosti
IV

Hell2

9. 1. 2011 13:34
To snad ne!!!

"Jsem rád, že se tunelující pravici postavili právě lékaři..." Pokud vím, oni se nepostavili proti žádné tunelující straně, oni chtějí tunelovat sami! Koho? Nás všechny, co je ze svých daní platíme. Zatím jsem neslyšel žádný jiný požadavek, jen ten na na zvýšení jejich již tak velkých platů na trojnásobek průměrného základního platu, tedy cca na 70 tisíc. A služby k tomu.

A proč jste si vzpomněl zrovna na tunelující pravici? Na Staníka Grossovic Paroubka a další jste v tichosti zapomněl? Nebo je řadíte k pravičákům? 

0 0
možnosti
J

jsemj

9. 1. 2011 13:42
Re: To snad ne!!!

Kdybyste chtěl, snadno byste se dověděl všechny požadavky. Ale uznávám, že je jednodušší dále roztrubovat veřejně hlásající demagogii že jde jen o platy.

http://dekujeme-odchazime.cz/13_duvodu_exodu

0 0
možnosti
B

bajo.ano

9. 1. 2011 13:31
Veřejná sbírka pro odcházející lékaře a co bude dál?

 tož to by mně taky zajímalo ! jak se s tím vláda popasuje, peněz by bylo relativně dost, jenom se naučit s nima správně hospodařit ! jenže to by potom politikům a jiným vykukům nekapalo do kapes

0 0
možnosti
IV

Hell2

9. 1. 2011 13:35
Re: Veřejná sbírka pro odcházející lékaře a co bude dál?

Ale proč právě přidávat lékařům, kteří mají relativně nejvíc?

0 0
možnosti
PN

pifl

9. 1. 2011 13:29
Pane Vráno,

a Vám někdo vytuneloval mozek.

0 0
možnosti
KF

findus

9. 1. 2011 13:17
Zpupná moc

Autore, souhlas - zpupná moc.. Ta zpupná socanská moc, která obsadila místa krajských hejtmanů. Ti totiž řídí nemocnice, z nichž odchází tolik lékařů. Co ale s tím ?

0 0
možnosti