Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

holcman

11. 2. 2011 22:14
Ty, Vašku!

Seš ty normál, jaké mustr pro Čecha by si chcel mít?     :o))

Co měli do teďka, když pominu Masaryka? To byl samé Marxál, Englsák, róra Lenin, magor Stalin, křivej Mao nebo pako Brežněv. A z domacího vrhu, vožrala Gottwaldovec, podvakrát nějakej Tonda, pak dostrašenej Saša Dubček a nakonec Gusta Husákůj.

Pak došel sametovej šrumec, dirigovanej vyčůranejma komančama a vychechtanejma estébákama a sme zase nejchytřejší mezi blbejma.

Gómeš to taky tak, že jo Vašku? 

0 0
možnosti

echo.3

11. 2. 2011 17:41
My jsme přece nejchytřejší, nej...

říkají praví, kocourkovští Češi. My za nic nemůžeme, to oni. A na nic nemáme čas. Zprděno, ale hlavně, že je teploučko.

       :o)) 

Karma!

0 0
možnosti

OSLO

10. 2. 2011 22:08
My obyčejní "plebejci" to nedokážeme,

ale některé noviny by mohly provést inventuru hospodaření všech vlád od r.1990. Kam se co nainvestovalo a s jakým efektem, jaké projekty byly zaplaceny a nerealizovány, co a za kolik se zprivatizovalo a co je s tím dnes, která výroba byla zrušena a její výrobky se dovážejí, jaké blbosti se zaplatily ze kterých dnes nic není, atd.atd. Myslím, že by to stálo za tu námahu. Jen si myslím, že po zveřejnění by v ulicích tekla krev.

0 0
možnosti

rudaz

10. 2. 2011 22:18
Re: My obyčejní "plebejci" to nedokážeme,

Krev nechte téci v Egyptě a jinde. Když to jinak neumí, nemají tam stromy. My ano, v noci se z nich nabíjíme kladnou energií. My víme, jak to jde bez fyzického násilí, že? Viz r.1989, kdy z vesnic jezdili lidé do Prahy a na místě samém se přátelili. Jsme přeci národ J.A.Komenského(viz "Štěstí národa" a další díla), K.H.Borovského. Ano, je psáno, že Tvoje slovo bude oboustranným mečem.

Slova vycházející ze zdravého rozumu se dočtete na http://www.suverenita.info

Kde jinde či u jiných chcete čerpat? U těch, co nás do krize přivedli? Včera v Hyde Parku pan Valtr Komárek jasně sdělil, nemají na to. Zahalí se mlhou a budou tvrdit, že víc nemohou, oni nic, to Brusel, tedy EU. Tak si počkejme, až EU zkolabuje, nebudou mít na koho se vymlouvat a budeme suverénní se Suverenitou - Stranou zdravého rozumu.R^V

0 0
možnosti

mmaaxxxoo

10. 2. 2011 21:53
...

Kriste pane..............ty to vidíš.

0 0
možnosti

rudaz

10. 2. 2011 22:02
Re: ...

Rouháním se nudy nezbavíš, člověče.Rv

0 0
možnosti

Naivní volič

10. 2. 2011 21:46
My tady pláčeme sice srdceryvně,

ale bohužel na cizím hrobě. Mě je vaše zdravé nas.ání sympatické a ztotožňuji se s ním, ale mnohem víc bych si přál, kdyby takhle uměl třísknout do stolu pan prezident, předseda vlády nebo alespoň některý z principálů Parlamentního cirkusu (cirkusáci se asi urazí, to je těžké a poctivé řemeslo). Já jsem stará struktura a mám do toho co nejméně kafrat, ale říkal jsem si již před dvaceti lety - no, mohlo by z toho něco dobrého vzejít, Západ má stoleté dobré i špatné zkušenosti, my také za těch 40 let nějaké máme, takže je kde se poučit a tu novou "panenskou" republiku si hezky "vymazlit". Jak to dopadlo, víme všichni. Všechny metody a formy kriminality a těžkého zločinu byly bez omezení použity. Ba co víc, naše "VIP galerka" vymyslela něco navíc - tunelování.

0 0
možnosti

kevinbb

10. 2. 2011 21:36
Joooo,

tak o tom muzete psat horem dolem a z nikym to stejne ani nepohne.

A vite proc, protoze kazdy ma svych starosti dost. A to aby neztratil praci, aby mohl splacet ruzne pujcky(i kdyz nekdy zbytecne, coz je fakl), ale takovy poslanec nebo senator to klidne muze splacet z leve kapsy a furt mu zbyde na spoustu dalsich veci a pritom pro svoje volice neudela vubec nic!

0 0
možnosti

czernej

10. 2. 2011 21:24
no

doporučil bych Rumunsko nebo Irák

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik