Tak to bych chtěl vědět, kolik toho ještě Český národ vydrží ?!

Baťa měl kdysi sen, že by pomohl českému národu se přestěhovat na "Hřebíčkový ostrov" ale zhatili mu ho ti boubelatí komunisti, aniž by jim k tomu pomohli vepři. Nyní, když odchází tisíce lékařů, by možná stálo za úvahu, kdyby všichni Češi / na horních deset tisíc se vyser.e, ti ať si tady neviditelnou rukou trhu honí modré ptáky/ se sebrali a pod heslem neděkujeme a odcházíme se rozprchli do všech koutů světa.

Dokážete si přestavit, kolik životního prostoru je třeba v Amazonii ? Vždyť co nás čeká v nedaleké budoucnosti. Vzít do rukou všechny legálně i nelegálně držené zbraně a jít do Sěmovní a do Strakovky a na zpáteční cestě vzít ještě hrad a tam vyjádřit "vděk" našim mocným za neustálé utahování opasků, které po nich vyžadují převážně bejvalí soudruzi a jejich kádrové rezervy asi by nemělo valný úspěch, určitě by přispěchali na základě nějakých otevřených zvacích dopisů černoši z USA a okupaci by zdůvodnili , že komunisté tady shromažďují jaderný potenciál jak v Iráku, že by zasáhly Boží mlýny, tak tomu nelze věřit, protože Lidovci to nepřipustí a zablokují vodní náhony, volbami se rovněž nic nevyřeší, na místa současných gaunerů čekají v zástupech další rekvalifikovaní tuneláři a zloději, tak co tady vlastně pohledávat ?

Vím, je to jen sci-fi úvaha, ale krásná , ale jedno přání mám a možná se ho dožiju, aby už tunelpapá konečně skončil někde na hnojišti dějin, jelikož on je příčina všech těch 20 letých "dějů" v tomto zaplivaném státečku, ostatní jsou jenom poskoci a tajtrlíci.

Hezké vánoce všem.

 

Autor: Václav Vrána | středa 22.12.2010 13:32 | karma článku: 18,04 | přečteno: 907x
  • Další články autora

Václav Vrána

Za vším hledejte Bakalu

18.4.2011 v 18:52 | Karma: 12,38

Václav Vrána

Rekvalifikace soudců

24.3.2011 v 18:20 | Karma: 6,85