Smuteční oznámení.

S hlubokým zármutkem oznamujeme všem známým, tetám, strýcům, sestrám,, bratrům, sestřenicím, švagrovým, milenkám a milencům, spolupracovníkům, nadřízeným i podřízeným, vnučkám, vnukům, zeťům, snachám, dědečkům, babičkám, pracovním kolektivům, bezdomovcům, partnerům v regitrovaném manželství, domovnicím, sousedům a tajemníkům uličních organizací, čili tak zvaným uličníkům, že dne 21.12.2010 odešla z našeho středu bez slůvka rozloučení soudružka parlamentní demokracie .

Zemřela náhle po těžké, ale krátké nemoci za přispění hlavního kastelána pražského hradu, který ji zákeřně odpojil od plícní ventilace a od umělé výživy a chudák parlamentní demokracie se udusila parlamentními zvratky. Rozloučení se zesnulou bude v úzkém rodinném kruhu ve Strakově akademii a vybraní smuteční hosté pak uctí památku zesnulé soudružky parlamentní demokracie smutečním rautem v Kramářově vile.

Soudružka parlamentní demokracie bude poté odvezena do Malešické spalovny, kde bude zpopelněna žehem, který pak bude vysypán do sítě pražských kanalizací. Soudružka parlamentní demokracie zemřela mladá, ve věku pouhých 20 let, aniž by si užila života. Již od svého narození po smrti soudruha socialisma se potýkala se zdravotními problémy, pravděpodobně ji byla při porodu nešetrně zmáčknuta hlavinka, jelikož od té doby se příliš neprojevovala a trpěla maniodepresivní psychozou, která se projevovovala tím, že se ukrývala ve stínu, stranou od nereformovatelného zdravotnictví.

Se zesnulou soudružkou parlamentní demokracií se na rozptylové loučce na Olšanských hřbitovech rozloučí tisíce dělníků, rolníků a dokonce i bezdomovců, kteří ale bohužel nebudou cinkat klíči, protože od r.1989 jich většina týto klíče poztrácela neznámo kde. Účast na pohřbu dokonce přislíbila i soudružka konstituční monarchie . Po ročním držení smutku bude soudružka parlamentní demokracie nahrazena soudružkou  presidentskou diktaturou na furt.

Čest její památce !

Na svém blogu  http://joseforel.blogspot.com  jsem dokončil publikování výňatků z knihy "Komunisti před převratem " a začnu publikovat výňatky z knihy "Komunisti nad hrobem " ve kterém chci poukázat, že i ve stáří se dá žít na plné pecky a prožívat podzim života z humorem.

Autor: Václav Vrána | středa 22.12.2010 9:03 | karma článku: 22,08 | přečteno: 1508x
  • Další články autora

Václav Vrána

Za vším hledejte Bakalu

18.4.2011 v 18:52 | Karma: 12,38

Václav Vrána

Rekvalifikace soudců

24.3.2011 v 18:20 | Karma: 6,85