Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jurneff

4. 11. 2010 11:33
No víte, pane Vráno

Mediálně krásně vypadá : "nákup židlí za 46 mil." To je kladivo na lidi, kteří nikdy neviděli pohromadě třeba ani sto tisíc! Úderná zpráva, co?

Ale víte vy, co je v pozadí? Já tedy ne, a proto to nemohu hodnotit. Ale proč mě zaujala právě tato poznámka z tisku a z vašeho blogu.

O víkendu jsem byl na Policii ve velkém městě (vykradené auto) sepsat protokol. Já se tam, pane, za pracovní podmínky policistů, styděl. Připomněl jsem si třídu základní školy z před čtyřiceti lety. Ošlapané potrhané linoleum, naprosto prázdná místnost (asi 20 m2) s jedinou starou oprýskanou policovou skříní - podobnou jsem onehdy spálil pro nepoužitelnost. Psací stůl - a dvě židle. Jedna pro policistku a jedna pro mě. Ta židle byla otrhaná, špinavá, viklala se, zkrátka vrátil jsem se opět do socialismu.

Tolik k židlím.

Víte, kolik takových služeben po republice je a kolik by stály jen židle do nich? Já ne.

0 0
možnosti

Baier

4. 11. 2010 10:11
V naše Kocourkově

se škrtá celkem úspěšně, neboť český občan, tupá ovce, jenž si nechá na hlavu kálet, jenom kecá a  nakonec s hlavou sklopenou se podvolí. A co se týče všelijakých kauz v oblasti okrádání občanů státními institucemi, tunelování státní kasy, předražené zakázky, různé prebendy sice proběhnou tiskem, ale vše se v tichosti zamete pod koberec. Náš kocourkovský občan se zmůže na chabé ale... a pak v tichosti sklopí hlavu a pokorně si to šlape dál. Co kdyby na to někdo přišel, že jsem to já, co brblám. Proto je tady internetová anonymní diskuze, kde si můžu od srdce zanadávat.

0 0
možnosti

baranka

4. 11. 2010 10:05
Když se ve sněmovně projednávalo

 problematické ustanovení zákona o novém způsobu placení DPH mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem , byl použit nástroj vyhlášení legislativní nouze .Že jste to nekritizoval již tehdá ?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik