Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Papaláši ve stínu.

Rozhodl jsem se, že zde umístím ještě sem tam, nějaký článek, ale jinak hlavní články najdete na mém blogu http://joseforel.blogspot.com , kde jsem přenesl těžiště svých názorů. Má to tu výhodu, že pokud jako nepřítel kapitalistického lidu nejsem připuštěn na hlavní stránku kvůli udavačům typu Bofumse, tak mě tady nikdo nemaže.

Tak mně to připadá, že drtivá většina národa je ve stínu, jenom několik vyvolených se vyhřívá na slunci. Proto mě nepřekvapuje zpráva, že socanský stínový ministr Hromach podal stínovou demisi ve stínové vládě.

Hromach to zdůvodňuje tím, že ve stínu pod jedním Topolem jich už bylo namačkáno tolik  že tam byla v tom stínu růžová hlava na hlavě a proto se rozhodl uvolnit přecpaný prostor, jelikož ze všech, co se v tom stínu ukrývají je nejtlustší.

To Zločasova zmutovaná trojkoala si nemůže naříkat, na slunci, na kterém si vyhřívají svoje prolhané huby je tolik prostoru, že by se na ten plac vlezli ještě všichni kanibalové z Nové Guinei.

A já jsem si pořád říkal, proč si ty vládní zloděje pořád pletu s cikánama a oni jsou tak opálení z toho slunka, tak z těch by ta nahnědlá barva nešla smýt ani drhnutím rýžovým kartáčem v pěti horkých vodách, jedině tak rozpustit a vypustit, že by po nich nezůstal ani smrad.

Problém je ale v tom, že jak už říkali nepřevlečení komunisti, zase po těch rozpuštěných a vypuštěných by vstali noví zloději a lháři a ti by se na ty opuštěné fleky na tom slunci prodrali takovým fofrem s hubama plnýma lásky a pravdy, že zbytek národa by na to čuměl jenom s otevřenými ústy.

Já sice mám takový dojem, že socanům v tom stínu začal Hromach překážet po svém přiblblém projevu na jejich abiturientském sletu v Brně, kde ho bývalý odborový boss Fládr označil za hovado, což z hlediska tělesného objemu odpovídá skutečnosti, ale já jsem přesvědčený, že za těch 20let zlodějin v Česku po tom velkém, listopadovém povstání, kdy měli všichni hovno v ruce a klíče od domovních dveří, se u těch nejvyšších vládních koryt vystřídaly jenom samé hovada, bez ohledu na to, jestli byli ve stínu a nebo na slunci.

A tak se bossové velkých českých stran dohadují, zda zachovat prioritu stínových vlád, kdy se u koryta střídají jenom členové dvou velkých stran, jejichž členové jsou do jednoho bývalí převlečení komunisti, protože kdyby každá strana jmenovala stínovou vládu, tak by byl problém se stínem, jelikož české lesy jsou napadeny kůrovcem, bohužel ideologové současných stran ještě neurčili, zda se jedná o amerického, tedy imperialistického a nebo sovětského a tedy totalitního brouka, jak tomu bylo v případě mandelinky bramborové a tudíž bude již v příštím roce nedostatek stromů, v jejichž stínu by se stranické vlády ukryly před horkem.

Ale ty prebendy u těch koryt musí být tak lukrativní a nebo zase tak rozkradené, že už toho moc nezbylo, protože  předpokládám, že kdyby státní erár fungoval na prinicpu, oslíčku otřes se, tak by levice i pravice unisono propagovala heslo, tuneláři, zloději a pokrytci všech českých stran spojte se a vznikly by nějaké nově zmutované stranické odbory, které by v plenění státního eráru postupovaly v jednom šiku, ale jelikož v těch korytech už toho moc nezůstalo, tak se hovada o ty zbytky perou, že nebude dlouho trvat a začnou se požírat navzájem mezi sebou a tudíž Česko bude první zemí, kde se bude hovořit o tak zvaném stranickém kanibalismu.

Netroufám si odhadnout, jestli tento stádní národ se někdy zase zmátoří a začne vykřikovat "Nejsme jako oni" a někteří, kterým ještě zbyly klíče od zderegulovaných bytů budou zase zvonit jak o dušu, protože když lidé slušně poděkovali za odvedenou zlodějinu politickýcm bossům a tak nějak je mile, hřejivě a lidsky vyzývali k odchodu, tak politici se jim vysmáli do ksichtu a ani se nenámahali svoje další setrvání u koryt zdůvodnit, že nemají kde odejít, protože je na celém světě nikdo a nikde nechce.

Samozřejmě, že prioritní otázkou je, zda něco v budoucnu vyřeší buď předčasné a nebo řádné volby, obávám se, že ne, protože každá strana má ve svém stínu mistrně maskované náhradníky, kteří při převzetí moči budou řádit jak Černá ruka v podobném duchu svých předchůdců, protože by byli voli, kdyby si do svých zlodějin nechali kecat od lůzy, což je oblíbený termín pro všechny voly, kteří se nedokázali díky všehoschopnosti postarat sami o sebe.

Ono totiž ruku na srdce, kdo z nás by se nechoval podobně, kdyby mu najednou do huby začali lítat pečení holubi, lidský charakter je v podobných situacích velice tvárný a přizpůsobivý, každý by nějaké morální zásady fofrem hodil za sebe, jak ohlodané kosti a s hubou, mastnou od ucha k uchu, by začal hodovat na prostřeném státním eráru a přitom jen tak ledabyle sbíral ze země volně poházené špinavé prachy.

No nehodujte, když by vám to české zákonové kočkopsy dopřály v míře vrchovaté!

Další mé články najdete na mém blogu http://joseforel.blogspot.com

Autor: Václav Vrána | středa 23.3.2011 14:12 | karma článku: 6,80 | přečteno: 574x
  • Další články autora

Václav Vrána

Gorby, muž který rozbil komunistické imperium.

Bohužel musím s politováním konstatovat, že člověk, kterému by měli současní majitelé s.r.o líbat nohy a to Gorbačov, oslavil v tichosti 2.března 80 let !! Je to člověk, který doopravdy změnil svět, přitom je paradoxem, že východoevropané, kteří by ho měli za pomocí papeže prohlásit za svatého o něm mluví pohrdlivě, Rusáci ho nenávidí, protože jim rozbil milovanou komunistickou hračku i s okupovanými koloniemi a pouze Západ ho považuje za hrdinu.

5.3.2011 v 21:28 | Karma: 14,34 | Přečteno: 884x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Evropa udělila Česku za "rasismus" ředitelskou důtku.

Zní to neuvěřitelně, ale představitele EU obvinili české politiky, že svými výroky šíří rasismus. Když jsem si to přečetl, tak jsem si musel hubu opláchnout desetkrát ledovou vodou, abych se ujistil, že bdím a co čtu je černé na bílém . Opravdu větší hovadinu jsem za posledních 100 let nečetl a dokonce to předčilo hovadinu Íčka. který obvinil socany, že když měli zasáhnout tak nezasáhli a když neměli zasáhnout, tak zasáhli.

5.3.2011 v 10:59 | Karma: 29,09 | Přečteno: 1795x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Sobotka a Gross by měli jít do tepláků.

Tak jsem se dověděl, že na Sobotku a Grose bylo podáno trestní oznámení ve věci špinavého kšeftu kvůli prodeji OKD v r.2004. Ti už měli sedět v base dávno se všemi těmi Klausy a dalšími, co Česko nechali rozkrást deseti tisíci horními komunisty a kšeft s OKD patří k jedněm z nejšpinavějším.

4.3.2011 v 18:51 | Karma: 32,75 | Přečteno: 2331x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Pirát 2222 se zlobí ?!

Agent 2222 James Trpišovský je silně rozezlen, že mu policajti zadržují jeho supervozidlo, které je vybaveno dvěma kanony ráže 450 mm, mistrně ukrytými ve výfuku, vysouvacími křídly a raketovým motorem, čili když mistrně zabrzdí před nějakým loudajícím se autobuem, tak při zrychleni Mach 10 se okamžitě vznese do stratosféry a je v čudu. Bohužel při onom ohrožování ostatních účastníků se mu jak na potvoru zasekla hydraulika a než zrychlil, tak ho nějaký šmejd vyfotil.

3.3.2011 v 9:27 | Karma: 24,62 | Přečteno: 1215x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Trautenberg z Orlíka zase zaperlil.

Spící kníže na ministerstvu zahraničního neřádu se probudil ze zimního spánku a s hrůzou zjistil, že zatím co on spal, začalo se to řezat v Libyi. Samozřejmě, než se rozkoukal, tak mu od greenhornů z Ameriky přišel otevřený dopis, ve kterém američtí soudruzi striktně vyžadují solidaritu s jejich postojem vůči ropným zásobám, na které si dělají zálusk.

1.3.2011 v 16:15 | Karma: 28,15 | Přečteno: 2169x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

KOMENTÁŘ: Po dvaceti letech v EU je načase skončit naši hru s Evropou

30. dubna 2024

Premium Evropskou unii dodnes tak trochu vnímáme, že jsou to „oni“. Přitom v ní sedíme a držíme ústa a...

V Londýně útočil muž s mečem. Zabil třináctiletého chlapce, napadl i policisty

30. dubna 2024  11:25,  aktualizováno  14:43

Třináctiletý chlapec zemřel a další čtyři lidé byli zraněni po útoku muže ozbrojeného mečem v...

Kolumbijská univerzita zavřela kampus, podmínečně vylučuje protestující

30. dubna 2024  8:35,  aktualizováno  14:39

Newyorská Kolumbijská univerzita v úterý oznámila omezení přístupu na svůj kampus na severu...

Vůz technických služeb rozmetal autobusovou zastávku, řidič byl opilý

30. dubna 2024  14:14

Na okraji Mostu dnes dopoledne menší nákladní vůz zcela zdemoloval autobusovou zastávku, na které v...

  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik