Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

hasmen

14. 12. 2010 20:23
Já to taky neuznávám...

Vždyť co může bejt na světě hroznějšího,když baba mlátí chlapa... :-P

0 0
možnosti
S

sampis

14. 12. 2010 20:28
Re: Já to taky neuznávám...

Když ho mlátí i s dětima?

0 0
možnosti
S

sampis

14. 12. 2010 13:31
Domácí násilí je vážný

společenský problém. Odhaduje se, že obě''tmi je 40 procent žen a dvě procenta mužů. Není proto divu, že se tu objevují hlasy těch, kteří by se "násilí na ženě nedopustili" ale občas ji střihnou pár facek.  Pamatujete si na ten jekot, když chtěl Kocáb zakázat fyzické tresty dětí na veřejnosti? Ale vždyť mi už malé děti učíme, že musí poslouchat, jinak dostanou. No a pak to dělají velké děti na velkých dětech. Silnější mlátí slabšího. Ale pozot, nejde o násilí, jde přece jen o pár facek ...

Násilí je hnusné a nic ho nemůže ospravedlnit.

0 0
možnosti
AA

Saša

14. 12. 2010 14:27
40 %?

To by ovšem znamenalo nutnost vyhnat ženy z rozhodujících funkcí.

Je-li 40 % žen doma manželem týráno, pak tyto ženy nemohou dělat soudkyně ani státní zástupkyně ani lékařky ani učitelky´...

Šikanovanému člověku nelze svěřit moc nad druhými lidmi, protože s velmi vysokou pravděpodobností je ihned začne sám šikanovat a mstít se na druhých za svá vlastní příkoří.

0 0
možnosti
D

def.

14. 12. 2010 13:11
násilí a pár facek

jenže v tom je rozdíl. Souhlasím s tím, že kdo druhého týrá a terorizuje,si má odpykat solidní trest. Druhá věc je, že spousta žen opravdu úmyslně vyhrotí problémy až na tu hranu, kdy je facka nejlepším řešením. Hodně žen zneužívá toho, že je zvykem v naší moderní společnosti odsoudit chlapa. Žena je prostě chudák, co za nic nemůže. Přitom to tak černobílé není.

Mám řadu zkušeností. Znám dívku, kterou partner mlátil jen co přišel opilý z hospody. Jen tak, ze sportu. Toho parchanta zabít. Ale taky jsem zažil ženskou, co se hádala s manželem stylem, že po něm házela vše co měla po ruce a řvala na něj, že je chudáček co neumí ani bránit. Po čase mu došla trpělivost, žena dostala párkrát pár facek a je klid. Pochopila, že jsou hranice, za které nesmí jít. Tady chlapa naprosto chápu.

0 0
možnosti
D

def.

14. 12. 2010 13:13
Re: násilí a pár facek

Sám jsem uhodil ženu jednou a vůbec se za to nestydím. Po dlouholetém vztahu jsem měl delší období, kdy jsem byl pracovně vytížený. Viděli jsme se velmi málo, i když jsem se snažil. Přítelkyně za půl roku vystřídala 8 chlapů. Když jsem jí konfrontoval s tím, že to vím, jen se smála a říkala "no a? Stejně s tím nic neuděláš, když jsi pořád pryč." Udělal. Dostala takovou facku, že šla do kolen a během dvou hodin měla sbaleno. Vztah skončil, ale ta bolest, že vás podrazil někdo, koho jste miloval, zůstala hodně dlouho. Tady si to zasloužila.

0 0
možnosti
OP

Bětka

14. 12. 2010 11:56
Násilí

O domácím násilí byl včera pokec na jednom babském servru. Některým dalo asi dost přemáhání se přiznat,co všechno si nechaly líbit. Teď už je snad situace lepší,ale většina z nich narazila u policie. Paní přišla s rozraženým rtem,stopami po škrcení a policajt se zeptal,co manželovi provedla.Ať jde domů,uvaří manželovi dobrou večeři a bude to OK. Žádné trestní oznámení.

Přiznejme si,že žena nemá situaci zrovna jednoduchou-většinou malé děti, třeba je ještě na MD, práce nejistá, výdělek těžko na uživení. Trh s byty moc nefunguje, pronájem za garsonku těžko ufinancuje. Kdo jí pomůže, když její muž je přece takový galantní sympaťák? Bez ekonomické závislosti je utíkat těžké. Taková se raději nechá občas zmlátit,hlavně že má střechu nad hlavou a je se svými dětmi.

Řešení je nejen v sebevědomí a vážení si sama sebe, ale ve výchově synů. Násilím se problém neřeší a hotovo.

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 12. 2010 12:13
Re: Násilí

kde to bylo?

0 0
možnosti
LD

dohlib

14. 12. 2010 10:33
Co dělat, když....

Co dělat, když domluva se ženou není možná ? Když žena doma nehne ani prstem, jen leží a pije (ne vodu). Do manželské či psychologické poradny párkrát zajde a pak již tam odmítne chodit, protože pan odborník po ní nějakou tu činnost doma vyžaduje. Jsem odpůrce násilí a nikdy jsem jej nepraktikoval. Ale u některých domácností to vyřeší "pár facek" a žena je zase O.K. Nemyslím terorizování ženy, ale někteří použijí svou sílu tehdy, když už to jinak nejde. Nebo to jinak jde ?

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 12. 2010 10:35
Re: Co dělat, když....

No a je to tady. reseni je proste par facek.

Jste jsem neslysela zadnou zenu, ktera takhle pise o alkoholikovi. Proste mu par vrazit. A jsou zdravi.

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 12. 2010 10:18
pokracovani

Máma od něj chtěla několikrát odejít, ale vždycky se na ní někdo vykašlal a musela se k němu vrátit. Třeba když měla rakovinu a všichni jí odmítli hlídání, musela se k němu vrátit, nakonec to naštěstí dokázala a rozvedla se, ale do dneška z toho všichni nesem následky. Je moc a moc důvodů proč od nich ženský nemůžou.

Nekoukejte na to tak omezeně a nechte si svoje idiotský názory když o tomhle nic nevíte, kdo tohle nezažije, nic kloudnýho o tom říct nemůže a vždycky z huby vypustí nějakej kec.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

14. 12. 2010 10:34
Re: pokracovani

R^R^

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 12. 2010 10:18
pokracovani

Jen abych to přiblížil, otec se ze začátku možná snažil, ze začátku to bylo samozřejmě všechno super a máma měla dobrej pocit, jakmile měl ale pocit jistoty a že jí nemůže ztratit, šlo to z kopce. Denně proházel prachy v automatech, dneska dluží miliony kvůli tomuhle.

Z výplaty nepřines ani na rohlíky a pučoval si kde to šlo. Když se máma jen podívala na jinýho chlapa , když doma nebylo navařeno, když byla pryč a neřekla mu kde je, to co on předváděl, to bylo nechutný.

Vyhrožoval jí s kudlou, mlátil jí, opravdu nic hezkýho. Jednou se v hospodě ožral a vezl nás všechny domu. Máma s nim radši nemluvila, nechtěla ho naštvat, ale jemu stejně přeskočilo a rozhodl se že nás všechny zabije. Stočil auto do svodidel, rána…máma narazila hlavou do čelního skla, udělal to i přesto že ho prosila aby vysadil nás děti.

Snažila se stopovat auta co jeli kolem, samozřejmě nikdo nezastavil, krvácela z hlavy, ale nikdo nic. Nakonec se naštěstí někdo našel....

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 12. 2010 10:21
Re: pokracovani

to ma byt pod prispevkem JArcho dole v 9:52.

Uffff.........

0 0
možnosti
JK

kotja

14. 12. 2010 10:06
řešení je jednoduché

Někde za rohem násilníkovi jednu pořádnou vrazit.

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 12. 2010 10:07
Re: řešení je jednoduché

jde o domaci nasili na zenach.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

14. 12. 2010 10:05
:-)

Nikdy bych nenapadl svou berušku, ale čas od času se přihodí příhoda kdy si nechtěně ublíží (sama sobě) ... a pak vypadám jak nejvěší tyran :-/

onehdá jsme byli v putice a beruška si odložla, no monokl na ruce byl všem viditelnej a ........... no vysvětlujte že cesta z práce a namrzlej chodník je nebezpečnější než já. (Jo od ostatních jsem si to vyžral já:-/)

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

14. 12. 2010 10:40
Re: :-)

Z toho si nic nedělejte, mě pořád někde říkají, že mě (sedmdesátikilovou choleričku) manžel (padesátikilový flegmatik) bije :-) - nejlepší byl instalatér, který přišel k nám domů, a na první pohled mu bylo jasné z naštípnutého reproduktoru televize , že se doma pereme (a to měl, prý, prosím, také děti!)... S dětmi je to podobné, jedno z nich bylo v prvních letech života magnet na úrazy, a i když dětská lékařka to už věděla, na pohotovosti se také vždycky divně koukali na tělíčko plné modřin a škrábanců. ;-D

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 12. 2010 10:04
dobre napsane

Cekam na prispevky od muzu, kteri tvrdi, ze za to nasili muzpu zeny samy, jelikoz provokuji.

Zrovna vcera jsem padla na video: http://www.videacesky.cz/reklamy-reklamni-spot-video/experiment-s-domacim-nasilim

: "nejhorší na tom je, že ono to takhle vážně je . Vyrostla jsem v rodině agresivního alkoholika a několikrát jsme s mamkou i bráchou museli před ním utéct, aby nás nepozabíjel, rovnou na policii. A oni? Poslali nás domů, že tam přijedou

postávali jsme kousek od domu, policajti přijeli a otec jak je viděl z okna, tak hodil šipku do postele a dělal, že spí… Když ho vzbudili, tak se tvářil hrozně překvapeně, že o ničem neví, že si dal o pár piv víc a byl po nich tak unavený, že usnul jen co došel domů, málem už ve dveřích. A závěr? Příští den další drak a bití dvojnásobný za ty policajty a ostudu po ulici, protože kamarádi z hospody si z něj samozřejmě dělali kvůli tou prdel… Po dvaceti letech máma pochopila, že se nezmění a bude nám bez něj líp a odstěhovali jsem se od něj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik