Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

laura2

28. 1. 2011 14:08
Nesouhlasím!

Naprosto nesouhlasím s tímto článkem. Naopak opovrhuji lékaři, kteří si za své rukojmí vzali těhotné a maminky nedonošených dětí a z původních 13 ti požadavků nakonec jen urvali do své kapsy z kapes daňových poplatníků na zvýšení svých platů a reforma zdravotnictví je zase v pr.... Může mi autor článku napsat, co to řeší pro nás pro pacienty? Tato forma vydírání lékařů je nechutná a klidně jim přeji, ať se jim za hranicemi daří lépe! Zpátky bych je nebrala!. Velkou úctu mají ti, kteří nepodepsali... lékaři onkologové!

0 0
možnosti
I

ivy07

28. 1. 2011 13:28
Vždyť vlastně vůbec o nic nešlo,

alespoň jsem to usoudila podle informace, kterou jsem si přečetla včera v MF Dnes, a to, že ředitel jedné z našich největších nemocnic  konkrétně FN Motol JE NA DOVOLENÉ.!!!!!  Více myslím dodávat netřeba.

0 0
možnosti
PH

petrph

28. 1. 2011 13:09
ba co víc

Pořád mám dojem, že se včera mluvilo o dvou a půl miliardách. Takže nejen že pan Heger našel někde (možná v bundě, možná zapadlé v peněžence mezi drobnejma) dvě miliardy, on patrně dokázal od včerejška půl miliardy ztratit.Asi mu cestou někde vypadla z kapsy...:-(

0 0
možnosti
PP

pokas

28. 1. 2011 13:03
Škoda...

Narozdíl od pisatele se domnívám, že by odchod lékařů našemu zdravotnicví jen prospěl a určitě bych se nebál, že lidé nebudou ošetřeni. Možná by byl pár dní zmatek, ale pak by se zjistilo, že se to dá zvládnout a pročistil by se vzduch.

A moc bych byl zvědavý na to, co ti vyděrači budou dělat, protože na ně nikdo s otevřenou náručí nečeká.

0 0
možnosti
4

4444karel

28. 1. 2011 13:05
Re: Škoda...

..takže,i ti co nedali výpověď odmítají přesčasy.Tz.,zavedení trojsměnného provozu...takže zbytečné obavy.Lékařů bude stále málo;-D

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

28. 1. 2011 12:51
nu

a to je jen začátek - budeme se ještě divit kolik miliard nebylo a najednou je.

Jenom nechápu proč Hegera titulujete soudruhem - je tedy pravda,že jeho názorový vývoj byl hodně kostrbatý - prostě D-O podcenil.

Je vidět,že vláda už všechny boje dopředu prohrála - je natolik paralizovaná korupční rakovinou,že stačí jen trochu kopnout do dveří a celá barabizna se rozsype.

0 0
možnosti
K

kosciuszko

28. 1. 2011 12:24
Ano, soudruh Heger !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na ředitelování se napakoval  a z "jeho" nemocnice chtělo utéct nejvíce doktorů.

Lékař, který dělá ředitele nebo politika , si zaslouží pohrdání všech kolegů, je to taková veš a pijavice.Jak říkal profesor Thomayer : "Kde se lékaři věnují politice,

tam je nejvíce slepých, hluchých a chromých "Rv

Jinak karma. Článek 100%  vystihuje realitu.

0 0
možnosti
VH

cvlad

28. 1. 2011 12:16
Soudruh Heger

opravdu velice inteligentní pojmenování.I kdybyste stokrát psal pravdu tak takovýmhle slovníkem sám sebe ukazujete jako žvanícího b.ba z hospody 4 cenové skupiny.Jestli takhle mluvíte s lidmi okolo sebe tak bych se nedivil, že Vám dá někdo na budku bez ohledu na to jestli jsou Vaše názory správné či ne.Podle mého názoru jste prostě hulvát který si myslí jak je vtipný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik