Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kolos.veliky

15. 2. 2011 7:16
Pane Vráno,

pokud člověka s jiným názorem nazýváte hlupákem, představte si, co se tak asi dá myslet o Vás.

0 0
možnosti

kevinbb

15. 2. 2011 0:35
Ted jsem si

prave precetl clanek pana "Radima Panenky" ktery pise jak se Havel a Schwarzenberg zasazuji o sudetaky o par blogu nize ktery presne potvrzuje to o cem pisu uz davno.

A to jak pisete, ze V. Klaus nema poneti jak obycejni lide u nas ziji, tak to je nesmysl. Co on ma ted stim spolecneho? Jestli je nekdo viny tak jsme to my, obycejni lide, ze stale a stale volime stejne lidi a strany. Je to nase vina, ze si nechavame libit jak s nami nase vlady voraji!!! A president Klaus stim nejen ze nema nic spolecneho, ale take on nemuze stim vubec nic delat a pokud se snazi neco delat, tak se mu hazi jen klacky pod nohy a nase takzvana skorumpovana politicka "elita" se ho pak snazi jen zesmesnovat a disktretizovat coz se jim bohuzel nekdy dari, viz vas clanek.

0 0
možnosti

kevinbb

14. 2. 2011 23:58
Pane Vrano,

nemuzu s vasim clankem souhlasit.

Mate pravdu jen v jednom, ze velmi slozita transformace z komunisticke ekonomie do kapitalistice byla zvorana panem Klausem, to je bez debaty.

Ale on nebyl jediny, myslite si, ze v tom V. Havel nema vinu? Samozrejme, ze ma a hodne velkou a na to zapominate. Tez V. Klause vinim z rozdeleni i kdyz z nynejsiho casu si myslim, ze preci jen mel asi pravdu i kdyz ne Meciar.

Ale jako president republiky je V. Klaus opravdovy statnik narozdil od zaprodaneho V. Havla.

A co se tyka presidentovani, tak president V. Klaus je opravdovy president ktery nezavisle na politickych stranach reprezentuje svoji zemi narozdil od V. Havla ktery reprezentoval spise zahranicni zajmy nez zajmy Ceske republiky. Podle mne je vlastizradce V. Havel a jeste par dalsich, vcetne Schwarzenberga.

0 0
možnosti

dampfer

14. 2. 2011 22:42
Předpokládám

že i vy v podstatě dobře víte, že dělat věčně nabručeným českým zlodějům presidenta není žádný med !!

0 0
možnosti

Kurri22

14. 2. 2011 22:53
Re: Předpokládám

Tak z tohoto pohledu je Klaus muž na svém místě.;-D

0 0
možnosti

Kurri22

14. 2. 2011 22:28
Co byste ještě po prezidentovi nechtěli.

On má důležitější věci na práci než starost o plebs. Namísto toho vytváři teorii o pravicovosti řízků, konečně se tím někdo začal zabývat. A já to vidím na Nobelovu cenu.;-D

0 0
možnosti

I.G.Farben

14. 2. 2011 22:12
Máte naprostou pravdu

Klaus například ve své povýšenosti úplně ignoruje můj problém, že máme už půl roku prasklé prkýnko na záchodě a že by ho měl někdo vyměnit. O tohle by se měla starat vláda, o obyčejné problémy obyčejných lidí a ne se tam handrkovat o nějaké pitomé miliardy!

0 0
možnosti

Romiiik11

15. 2. 2011 10:17
Re: Máte naprostou pravdu

Mýlíte se. Tohle má řešit správce ústavu, ve kterém jste umístěn. My ostatní si prkýnko koupíme a vyměníme za své ještě týž den, kdy praskne.

0 0
možnosti

rizo4

14. 2. 2011 22:10
coze

to je špatně položená otázka by si nedovolil v zahraničí použít vůči tamním novinářům snad žádný politik

a to je jako dobre? ze se politik podelava z novinaru co o nem napisou a proto nerekne svuj nazor?

0 0
možnosti

Ctitel Giuseppe Verdiho

14. 2. 2011 22:05
Hulvát jste, pane Vráno

Pane Vráno, hulvát můžete být, i když nepoužijete jediného sprostého slova. Dejme tomu, že bych o Vás napsal (ale nepíši to o Vás, pouze říkám "dejme tomu"...), že na základě Vašeho článku soudím, že jste syn plesnivého psa postiženého vzteklinou a degenerované gorily a že navíc jste alkoholik a k tomu všemu máte syfilis. Byla by taková slova na Vaši adresu hulvátstvím? Zcela určitě ano. A je v této formulaci možné najít sprosté slovo? Ani náhodou. Máte pravdu v tom, že Váš příspěvek neobsahuje ani jedno sprosté slovo, avšak za hulváta Vás požaduji.

A nejen za hulváta. Považuji Vás i za hlupáka. Pro Vás není pan Klaus prezidentem. Pro mne ano. Naopak se stydím za bývalého prezidenta Havla. Tomu sice celý svět nahlas tleská za jeho výroky, ale kdo je kde realizoval? Ano, všichni mu tleskají za jeho myšlenky, že by politická moc měla od politických stran přejít do rukou občanských sdružení. Mluví o nepolitické politice. Ale kdo to kdy realizoval?  Klaus však nazývá věci pravým jménem.

0 0
možnosti

Joe77

14. 2. 2011 21:55
To si tedy nemyslim

Tak za rozkradení státu nenesl Klaus přímou odpovědnost, dokážete si představit složitost procesu transformace z komunismu na kapitalismus? Žádný kapitál, žádný právní řád, žádné zkušenosti s demokracií, žádné zkušenosti s trhem? Obrovsky složitý proces, který není radno bagatelizovat, jak je nyní v módě.

Klaus ví dobře co lidé v České republice prožívají a neustále nabízí cesty, jak by se jejich životní úroveň mohla zvýšit. Že to nechápou ekonomií netknutí lidé a laici, ke kterým řadím i vás, je pochopitelné. Zkuste se v této vědě maličko vzdělat.

0 0
možnosti

sorki

15. 2. 2011 0:03
Re: To si tedy nemyslim

..proboha, takovým to nevykládejte. Tihle i za své hemeroidy viní Klause, a při tomhle pomyšlení je jim hned na světě líp..:-P

0 0
možnosti

lesicatko

14. 2. 2011 21:43
Neviem, ako rozumie Čechom

Ale pre mňa bol predovšetkým symbolom skepticizmu a vlastného, ale konzistentného názoru. Asi nie je náhoda, že nesúhlasný postoj poslancov EU počas jeho vystúpení je analogický s nesúhlasným postojom tej istej EU pri vystúpení našej premierky, Ivety Radičovej, ktorá presne tak isto triafa do nekonzistentných nazorov dnešnej EU. V tomto je klaus proste osobnosť - nezavisle na tom, či je alebo nie je narcis.

Ja Vám Vášho prezidenta závidím. Vy si ho nevážite. Aký paradox, že ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik