Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

13. 12. 2010 16:57
O Íčkovi

věřím, že ještě uslyšíme.

     :-))

0 0
možnosti
JH

Profesor

13. 12. 2010 16:48
Nějaká fakta?

Co tedy konkrétně Íčko komu ukradl? Nevíte? Tak držte ústa! Veverky už kolem sebe kopou, jako kdyby visely za ocas v pasti. Johnovo blouznění o korupci je opravdu dojemné, předložil ale jediný konkrétní návrh, co s tím dělat? To za šest měsíců ministrování neměl čas ani na hlavní prioritu svého programu? Čeká snad, že to za něj napíše Kalousek? O policejním prezidentovi vykřikuje, že nějaký kmotr měl svůj spis na stole. Policejní prezident mu ho snad ani podle Johna nedonesl, tak zavřeli už toho, kdo mu to dal? Odkud to John ví? Proč s tím nic nedělá? Pokud je to pravda a nic se nestalo, není to spíše na odstoupení ministra i s prezidentem?

0 0
možnosti
SN

kuča

13. 12. 2010 13:40
Pane Vráno.....

:-) máte smysl pro humor i nadsázku! Důleižitý je obsah a tam skutečně vyhnátnete jádro! Včera na 24 Langer perlil. Ten by měl strávit konec života v pruhovaným, za katrem. Na té policii se opravdu podepsal! Negativně!

Myslím, že John, se na té korupci opravdu chce zviditelnit, tím by se zapsal na věky do historie a jeho strana by v příštích volbách vyhrála...........a vo tom to je....

TeĎ proti němu vyjeli všichni v jednom šiku, vč. úplatných novinářů. Strach je sviňa!

0 0
možnosti
L

levicak

13. 12. 2010 13:51
Re: Pane Vráno.....

S Halousem za zády a Tuneltátou na hradě nemá John šanci. Jak začne šmátrat vejš tak s ním zatočej.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

13. 12. 2010 13:39
Kdyby to byl takový zloděj,

tak by byl bohatý aspoň jako Standa Gross.

Hysterické nasazování psí hlavy svému předchůdci svědčí o jediném - nový papaláš je neschopný desorientovaný blb. Bez ohledu na to, zda je o místo ministra ve vládě nebo mistra v Kolbence.

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik