Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

5. 11. 2010 10:44
položil jste otázku dobře,pouze hledáte špatnou odpověď

Skutečně ti rodiče, kteří protěžují své děti mají zájem aby jim škola poskytla výchovu a vzdělání v takovém duchu a rozsahu, který dnes nabízí. Neboť, skutečně stojí tohle rodiče o to aby z nich škola vychovala slušné a ohleduplné jedince kteří si plní své pracovní a společenské povinnosti, respektují autority? Neříkají jim snad od mala, škola je k ničemu, důležité je mít ostré lokty jinak to nikam nedotáhneš???:-)

0 0
možnosti

ejááá

5. 11. 2010 10:20
Stačí lepidlo a tužka

Znám školu, kde již mnoho let funguje systém, že děti na začátku roku dostanou text školního řádu, povinností školy a povinností rodičů, který si vlepí do žákovské knížky. Rodič i dítě podpisem potvrdí, že tyto informace četl. Pokud dítě ŽK "ztratí", postup se opakuje. Všichni vědí, co škola chce po žákovi a co mohou chtít rodiče od školy.

0 0
možnosti

ellukas

5. 11. 2010 10:13
Nic nového pod sluncem

Jestli se nemýlím, tak rodič za totáče také musel podepisovat na druhém stupni žákajdu, v níž byl uveden školní řád, tedy bral ho na vědomí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik