Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak byl Vondra vyhozen z okna.

Ale že se ten Vondra drží jako klíště, co? Chtěl bych všem doporučit přečíst na www.euportal,cz  článek o opilci Havlovi, tam je krásně popsáno, jak si disidenti žili jak prasata v žitě, ale jenom někteří, jako vždy vybraná kasta a Vondra byl mezi nimi, to neni nic jiného než obyčejná pijavice.

Tak se nám Zločasova zmutovaná trojkoala zase třese v základech, nejdříve ji nadrobil Drobil, který byl nachytán nejen na švestkách, ale dokonce při korupci ( kdyby byl na švestkách nachytán na Valašsku, tak by dopadl ještě hůře, jak švestka, napadena šarkou, ta se totiž vykope a spálí) a nyní s trojkoalou zase mocně cloumá aféra PROMOPRO.

Ale asi i to bude málo, žijeme vážení spoluobčané v Česku a ne v demokratické společnosti, nevím co už se bude muset stát, aby z okna v nejvyšším patře ptačí akademie vyskákala celá vláda a ne jenom jeden odstraněný ministr.

Ministr Bondra, alias Křivá huba bude pouze pokárán před nastoupenou vládní jednotkou a na důkaz vstřícnosti svým kaoličním zlodějům ODS vyhodí z ministerstva obrany maketu Bondry, odlitou ze sádry a přetřenou tělovým mlékem, jediné co se stane, tak když maketa vyhazovaného Bondry přizabije pod okny několik bezdomovců, tak Jasánci okamžitě v médiích upozorní obyvatelstvo, že pod okny ministerstev se nepostává a bude to vyřešené, smůlu by modří ptáci měli, kdyby padající maketa vyhozeného Bondry pod okny přizabila několik snědých menšinových spoluobčanů, kteří by pod okny měnili s Japonci EURA za české koruny v kursu 1:50 , tak potom by nastal takový kravál, že by možná půlka vlády byla podřezaná vreckovými nožíky a Brusel by vyrukoval s obviněním obrovské rasové nesnášenlivosti naší armády k snědé menšině.

Škoda, že je jiná doba a takové krásné kratochvíle, jako je defenestrace už nejsou v módě, umíte si představit, jak by to bylo krásné, kdyby z oken byla vyhazovaná celá vláda s živými ministry a nikoliv jen s maketami?

Modří ptáci by okamžitě zkoušeli lítat, pod okny by ale už nestáli nasraní obyvatelé Česka se ztopořenými vidlemi, ale prostě už by se šlo s dobou, pod okny by se rozmístily nášlapné miny a po dopadu ministrů, včetně velitele vlády, by pak už opravdu krásně všichni lítali, ale směrem vzhůru.

Každopádně za vyhozené miliony za ozvučení evropských žvanilů v době velitelování Česka Evropě by měl být někdo odpovědný, většinou to bývá nejvyšší vládní papaláš, ale jelikož v Česku je chrochtání a mlaskání u koryt již tak zavedeným a rutinním koloritem všedních i svátečních dní, tak se vždycky v takových předchozích případech odněkud z klobouku vytáhl nějaký bezvýznamný úředníček, který byl pak za trest povýšen na lépe placenou funkci a bylo krásně zameteno.

Otázkou je, zda i toto skřehotání pokryteckých TOPařů je jenom divadlo pro zblbnuté české stádo, aby se odvedla pozornost od nějaké daleko větší chlívárny, nebo je to osobní vyřizování mínusových účtů Bondry a slizouna Halouzka.

Každopádně se mně líbí střečkování pidistrany Veřejných bojovníků proti korupci, kteří vždycky nadělají tolik kraválu, že by to někomu skoro mohlo připadat jako státní převrat i se střelbou do živých lidských štítů, potom je seřve čestný předseda z hradu a najednou uřvaní Véčkaři zalezou do děr, které v akci "Z" vykopali modří ptáci pro komunisty, kde už je 20 let zahánějí, ačkoliv by v těch děrách měli skončit hlavně oni, Halouzek spokojeně zaleze do svého škrtacího kamrlíku, jelikož na chvíli se podařilo lidi zabavit jinou kravinou, aby tolik nesledovali sprosté okrádání lidí na zaplnění státního eráru, který byl vyplundrován stovkami takových prasáren, jako je PROMOPRO a některé se pohybovaly v desítkách miliard.

Vytahování komediantů z klobouku, spolupracujících s STB už lidi tolik nezajímá a tak se musel změnit trochu scénář na odlákání pozornosti.

Socani mají zase příležitost na sebe upozornit, jelikož jim skončil abiturientský sraz v Brně a tudíž by zase na dlouho zapadli do stínu, komunisti se v pozadí spokojeně uchechtávají, jak si nenažranci jdou vzájemně po krku a prostý lid se nestačí divit, jaké divadelní hry pokleslého formátu tady političtí papaláší hrají, jenže to divadlo není bohužel zadarmo, ale za rozkradené daně nás všech.

Další mé články najdete na mém blogu http://joseforel.blogspot.com

Autor: Václav Vrána | středa 23.3.2011 21:29 | karma článku: 10,52 | přečteno: 625x
  • Další články autora

Václav Vrána

Za vším hledejte Bakalu

Já jsem si pořád říkal, komu jsou asi trnem v oku moje příspěvky a ejhle, vlastníkem tohoto totalitního blogu ja soudruh Bakala, to je ten , co i bez plastiky vypadá jak Quasimodo před biřmováním. Tak blogujte tajtrlíci, blogujte a přitom si myslete, jak můžete svobodně žvanit, cha,cha, to jsou ale para Doksy. Do hajzlu s tímto zkorumpovaným státem.

18.4.2011 v 18:52 | Karma: 12,38 | Přečteno: 1057x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Korupce kvete za každého režimu.

Tolik aprílové srandy s drolením a sjednocováním Veřejných šašků už jsem opravdu dlouho nazažil a tak opravdu stojí za to se k tomu vyjádřit, jem zvědavý, co z toho vyleze, jestli o velikonocích předčasné volby a nebo se Bárta a nebo Huml s Kočí najdou jako mrtvoly na dně Orlické přehrady.

8.4.2011 v 12:35 | Karma: 8,85 | Přečteno: 737x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Dřevěná kniha a nebo dřevěná hlava?

Kdyby o tom byla napsána divadelní hra, tak by to byla ještě zajímavější otázka, než "být či nebýt?" Vypadá to, že zmutované vládní trojkoale a jejím ministrům už nejen vypadávají vlasy, ale i rozum z hlavy. Protože chystaný tunel na lesy ČR je zcela bezprecedentní.

27.3.2011 v 12:40 | Karma: 6,83 | Přečteno: 602x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Panenské Břežany a dotace z EU.

Tak hladinu vařejného mínění zase rozdělil na dva nesmiřitelné Tábory informace, že mladý Heydrich sežene peníze z EU na opravu zámku v Panenských Břežanech, tak jsem se rozhodl, že se k tomu rovněž vyjádřím a přispěju jedním pytlem do mlýna.

25.3.2011 v 12:35 | Karma: 8,04 | Přečteno: 636x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Rekvalifikace soudců

Myslím si, že není kontroverznější státní oddělení, než státní moč, reprezentovaná soudci a potažmo státními zástupci. To, co vyvádí soudní mafie, složená z bývalých komunistických nomeklaturních kádrů nemá obdoby a proto je nutné, aby se tito proradní šaškové rychle rekvalifikovali, aby už konečně bylo možno řící, no vida, konečně už respektují právo.

24.3.2011 v 18:20 | Karma: 6,85 | Přečteno: 615x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Češi chtěli odříznout proruského Ukrajince, zastání našel na Slovensku

30. dubna 2024  20:56

Proruský ukrajinský politik a podnikatel Arťom Marčevskij, kterého česká vláda minulý měsíc...

Měli „rozjasnit každodenní život v boji“. Pávi vyvolali smršť nadávek na Putina

30. dubna 2024  20:55

Vedení zoologické zahrady v ruském Lipecku dostalo podivný nápad se taky nějakým způsobem zapojit...

Chceme osvobodit Haiti, říká šéf gangu. Je na seznamu nejhledanějších lidí FBI

30. dubna 2024  20:16

Stíhá jej haitská policie, je na seznamu deseti nejhledanějších lidí americké FBI a OSN na něj...

Hackeři nabourali web běloruské KGB. Zveřejnili udání a nabídky, i z Česka

30. dubna 2024  20:16

Hackeři sympatizující s opozicí proti autoritářskému režimu běloruského prezidenta Alexandra...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik