Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

15. 10. 2010 18:03
Ať už nás ekonomicky pohltí Německo nebo Čína,

obojí je dobrá zpráva. Místní zloději každopádně končí.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

15. 10. 2010 17:48
Pane Vráno,

myslím,že už jste dost starý na to,abyste se naučil tolerantnosti k názorům druhých,a elementární slušnosti ve vyjadřování.A propos,to že se Německu hospodářsky daří by pro Vás mělo znamenat,co by vlastence,dobrouzprávu,xenofobie nexenofobie.Je to totiž náš největší obchodní partner.A ještě něco-,bojím se pomyslet na osud automobilky Škoda,kterou by ti hnusní,lakomí,pitomí Němci nekoupili...Servus.:-/EU

0 0
možnosti
PS

edan

15. 10. 2010 18:12
Re: Pane Vráno,

To je natolik rozumný názor, že Vám hrozí, že Vás bloger Vrána zařadí mezi fanatické zmetky.

0 0
možnosti
PS

edan

15. 10. 2010 15:53
Milý satiriku

jakožto první z Vámi jmenovaných zmetků bych rád uvedl věci na pravou míru. Jednak podle stejné logiky NEMUSÍTE naše příspěvky číst a natož pak na ně reagovat. Vaše analogie s komunistickým svinstvem poněkud pokulhává, protože bofums stejně jako jiní účastníci diskuse Vás především vyzýval k dodržování alespoň elementární slušnosti. Vaše právo vyjádřit názor na svět Vám nikdo nebere, pokud to bude přijatelnou formou. Vaše texty plné pohlavních orgánů, análních otvorů a jejich produktů ale vyvolávají u naprosté většiny čtenářů negativní reakce. Kromě nás jmenovaných byste (ano, takhle se to píše) pod svými články nalezl mnoho dalších účastníků diskuse, kteří považují Vaše texty za nechutné. A komunismem podle mě zavání Vaše označování těch, kteří s Vámi nesouhlasí, za fanatiky.

0 0
možnosti

ringowrc

15. 10. 2010 14:34
Souhlasím

s článkem. Jsou tu však jinévěci. Pracuji ve firmě, která vyrábí formy na plasty. Např. Philipes nám dal zakázku na několik forem, ale s podmínkou, že část se nechá vyrobit v číně. Inu každá korunka dobrá- je to prý mnohem levnější. Že pak spoustu času trávíme nad tím, že je forma nekvalitní a mnohdy vůbec neplní účel jim asi nevadí.

0 0
možnosti
JA

pefben2

15. 10. 2010 14:27
Poslouchám

Pane Vráno, jako správný zmetek se držím Vaší rady a Vaše neuvšřitelné plky nečtu. Dnes jsem na koukl, jen abych se přesvědčil, že jsou stejně blbé, jako bývaly. Naneshledanou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik