Diskuse

Černoši

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Twist

3. 2. 2011 16:33
hmmm...

"...Asiaté se i přes neznalost místních poměrů  při přistěhování svoji pracovitostí a pílí snaží okamžitě začlenit do hostitelské společnoti..." Děláte si srandu? Copak je normální pracovat od rána do večera na tržnici a prodávat fejkované zboží? Copak je normální učit se do úmoru?...tohle Češi nedělají!! U nás Vietnamci koupili secesní vilu, kterou nechávají chátrat a pěstují ve sklepě trávu. Když jdou po ulici je to slyšet na 50 m, jak řvou tou svojí "řečí". Jsou neuvěřitelně hluční.

"S černochy v USA se Američané naopak "mazlí" a je to tam trochu podobné jako u nás s cikány." Pokud vím, tak Američané žijí v rezervacích a jsou z velké části negramotní. Jo vy myslíte euroamerické přistěhovalce? Ttjn...;-)

0 0
možnosti

iluminat

19. 12. 2010 0:06
omyl. cernoch nedostane prisnejsi trest nez beloch

dnes spise mirnejsi. A co se cikanu tyce, kde se dava tam se bere. Kdyby jim stat nezarizoval bydleni, tak by nebyly ghetta. V ghettu slusni cikani trpi a jsou nekdy dokopani, doslova, se chovat spatne. Kdyby je nechali si hledat obydli jako jinejm, tak by byli roztrouseni po cele repubice, slusnym cikanum by bylo lepe, neslusnym by bylo hure delat nepravosti.

Stezujete si na lamparne, utocte vsichni na vladu, at prestanou blbnout za vase penize.

0 0
možnosti

Gwendolyn I.

3. 2. 2011 17:30
Re: omyl. cernoch nedostane prisnejsi trest nez beloch

OMYL, ale vas. Vetsinou dostavaji cernosi prisnejsi trest nez belosi za stejny zlocin. Misdemeanor se lehce zmeni ve felony, rasismus stale existuje, i kdyz v jine forme. V ghetu slusni cikani neziji, slusni cikani se integruji a ziji mezi Cechy, pracuji a studuji. To same cerni Americane ve stredni a vyssi tride, integrovali se a ziji mezi belochy a ostatnimi, ne v ghetu. Africane se snazi zaclenit do spolecnosti, chodi do skol a pracuji, nemaji velky podil na kriminalite narozdil od jejich cernych americkych "bratru."

0 0
možnosti

kenzo

18. 12. 2010 21:38
Moc nesouhlasím.

Černoši v USA často představují supl Romů. Nedávno zveřejněná studie ve Francii dokonce hovoří o černoších jako o jedné z  nejkriminálnějších etnických skupin - její podíl na zločinnosti je až 4x vyšší než u té francouzské a dokonce 2x vyšší než u té arabské! Černoši, stejně jako Romové jsou etnika s vysokým potenciálem motivovat ostatní složky společnosti k segregaci a s vysokým potenciálem parazitismu! Asiaté naopak v Evropě platí za protiklad obou vámi uvedených etnik - od integračního potenciálu, až třeba po studijní výsldky ve školách!

0 0
možnosti

mojepostovnischranka

18. 12. 2010 17:33
Kbyby byl nějaký "bůh" a byl by tak "všemohoucí" a ...

... "inteligentní", jak se nám snaží namluvit někteří náboženští fanatici, pak měl už tenkrát při "stvoření" rozmístit jednotlivé typy na různé planety sluneční soustavy, a byl by asi klid.

Ale bohužel, musíme se všichni nějak srovnat na této planetě. Navíc, a taky bohužel, zafunguje Darwinem objevený princip přirozeného výběru, což pro normáln lidi nevidím jako pozitivní zprávu.

0 0
možnosti

paul369

18. 12. 2010 16:13
Musím Vám dnes oponovat.

S černochy v USA se Američané naopak "mazlí" a je to tam trochu podobné jako u nás s cikány. Dost velké procento Afroameričanů nepracuje a má lví podíl na kreminalitě v USA. A  jak to vypadá v Africe, to jistě víme všichni. Co se týče cikánů-souhlasím. 

0 0
možnosti

Leopoldo

18. 12. 2010 12:19
Cinany v Nevada

Invaze Cinanu v Las Vegas,kde uz léta bydlíme 4 mesice v roce,je v posledni dobe obrovska,skoro neuveritelná.A pricházejí ne jako nejací chudí emigranti.Vsichni,aspon tak se to zdá,jako podnikatelé v velkým kapitalem.Drive to tam byli jen krupiri v kasinech a par tech cinskych restauracich.Nyni jsou absolutne vsude.Jsou arogantni ,bohatí a chovaji se jako doma.Jde s toho strach,ackoliv nevím proc.Je to dojem,jako ze nas prisli obsadit.Kdyz jsem letel pred 18 dny zpet domu do Chile,tak letadlo melo pres 50% sedadel obsazeno Cinany.

S cernochama a  s mexikanama  se dá zit docela normalne.Ale s Cinany je to nejak  jiné.Tezko vysvetlit proc.Neni to rasismus,je to neco jako ze by nebylo mozne se prispusobit ani oni k nasemu zpusobu zivota,ani my k jím.

0 0
možnosti

dampfer

18. 12. 2010 11:56
Samozřejmě

cigán se chová velmi chytře, až po zarážku možného, čili, to co mu orgány země povolí--to dělá. Dávky dostane za 9 potomků, které od mala poučuje, jak se v tom světě boháčů chovat. Zcela marné jsou ztracené finance vhozené romským asistentům, stovce jakýchsi organizací, které nemají žádnou činnost a mimo rodinu---žádné členy. A nikomu to v podstatě nevadí. A když se v parlamentu objeví něco moudrého, pak se to stane pouhou příčinou vzájemných nesmyslných urážek partají. A NIC se neřeší.

0 0
možnosti

Danny_Kay

18. 12. 2010 11:53
Souhlasim, nicmene...

...typicky cernoch, ktery prisel do USA makat neni typickym vzorkem africkeho cernocha. Do USA sli makat hlavne ty uvedomele typy, ktere chteji neco dokazat...Tedy na jejich pomery, z pohledu zapadniho cloveka budou porad podradna pracovni sila,ale ve srovnani s ostatnimi Africany budou mnohem dal. Jinak moje osobni zkusenost s cernochy v USA je takova,ze se chovali mnohem lepe nez Romove u nas, ale porad to nebylo nejak ono...Byli hlucnejsi a delali veci, ktere bezni Americane nedelaji...(vetsinou veci souvisejici s poradkem a hygienou). Vetsinu trestnych cinu spachanych v USA maji na svedomi pravce oni, nicmene...nikdy jsem zadny ani slovni konflikt s cernochem nemel. Ani na rizikovych mistech. Taky jsem poznal par cernochu, kteri prisli do Evropy z Afriky a ti byli naprosto bez problemu. Jejich chovani bylo na vyssi urovni nez chovani cernochu v USA. Ti, co jsem poznal, byli snad vsichni do jednoho pratelsti...

0 0
možnosti

Tuubeen

18. 12. 2010 12:28
Re: Souhlasim, nicmene...

Nevím, jestli uvědomělí, ale např. ze Senegalu do USA odcházejí hlavně příslušníci muslimského bratrstva murídů, které má práci jako ústřední bod věrouky (prací uctívají Boha, jsou schopní a ochotní pracovat třeba dvacet hodin denně a část výdělku většinou věnují "svatému městu" nebo svým učitelům). Ti se v posledních letech většinou vzmohli z pouličních prodejců pašovaného zboží na majitele realitek, restaurací atd., ale jde o uzavřenou společnost, preferující obchodní kontakty s vlastními členy atd. Bývají ale často obětmi trestných činů ze strany afroameričanů...

0 0
možnosti

mountbiker

18. 12. 2010 11:45
Cikáni dělají jenom to co jim dovolíme

Kecy jsou zbytečný. Měřme všem stejným metrem a rázem bude klid

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik