Diskuse

Bakalník je

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

12. 11. 2010 14:34
Jste typický socdemácký příprc a hulvát.

To, že ministr Dlouhý vložil byty do OKD, to si pamatujete přesně, ale další informace jsou hodně mlhavé. Když tak kritizujete následující kroky, tak proč nenapíšete natvrdo, že prodej bytů podepsal současný šéf sociální demokracie Bohuslav Sobotka a proč byla smlouva formulována tak divně, že umožňovala prodej další právnické osobě a ne přímo nájemcům? A mimochodem, neznám žádného Bakalníka. Znám pana Bakalu, což je podnikatel, který v současné době vlastní společnost RPG a byty koupil legálně podle smlouvy, která tento prodej umožňovala. Takže až budete chtít příště zvracet tady na blogu, zkuste zvracet směrem na úředníky, kteří umožňují korupci. Pokud by totiž nebyl prostor pro korupci, nebyla by ani ta korupce a v republice by bylo více peněz.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

12. 11. 2010 14:37
Ještě dodatek.

Být panem Bakalou, tak na Vás podám trestní oznámení pro pomluvu. Nařknout někoho že je zloděj a nemít důkazy, to by se Vám nemuselo vyplatit. Zatím totiž panu Bakalovi nikdo nedokázal ani odcizení třeba jediného párátka.

0 0
možnosti
O

ohoho

12. 11. 2010 12:58
Žádného Bakalníka neznám...

  Jestliže je pravda, co píšete a stojíte si za tím,tak proč komolíte jména? Jakože je to vtipný...:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik