Diskuse

Prohráli jsme

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kurňa, jaký že to předpokládaný pokrok, o který přijdeme, jste měl na mysli?

1 0
možnosti
JR

J12a31n 82R83á85ž

28. 1. 2018 18:54

"Prohráli jsme"!

Jestli se řadíte mezi ty, kteří naprosto hloupě nasadili proti Zemanovi osobu, jejíž jediným kvalifikačním předpokladem pro zvolení bylo, že je jen prototyp " antizemana", máte pravdu. Prohráli jste!

Kdyby byl stejně mediálně podporován Fišer, jako byl kontraproduktivně masově prosazován Drahoš, tak Zeman by se dnes balil pro odjezd na Vysočinu.

Ale Fišer by jako prezident nebyl lehce ovladatelnou loutkou, takže nemohl být favoritem medií a zákulisních hráčů. Bohužel pro nás pro všechny!!

1 0
možnosti
Foto

Člověče, vzpamatujte se. Nic z toho co píšete není pravda. Zeman má tak malé pravomoci, že nemůže vůbec nic změnit. Jestli někdo ohrožuje demokracii, tak to není Zeman ale antibabišovská koalice ve sněmovně. Babišovo ANO vyhrálo volby a sabotovat jeho vládnutí je nerespektování demokratických principů. Společně na Babiše zpunktovala anonymní udání, potom ho vydala, zařídila trestní stíhání a teď se staví na zadní, že s ním nemohou vládnout, protože je stíhaný. Kocourkov hadr.

4 0
možnosti
Foto

to Libuše Palková:

Samozřejmě, že kontrakty na české produkty v Rusku a Číně pomáhají ekonomické situaci v naší zemi, protože dávají mnoha lidem práci. A nejen Ruské a Čínské firmy investují u nás, ale i naše firmy investují v Rusku a Číně. Ta hrstka, která na těch obchodech vydělá, u nás zaměstnává tisíce a možná desetitisíce lidí. Pokud jde o Kellnera a Šmejce, tak ti u nás i žijí, utrácejí, stavějí si sídla, financují soukromé školy, stipendia, atd. Všimněte si, jaký je rozdíl mezi tím, jak vnímá Zeman třeba Bakalu a jak vnímá Kellnera. A Babiš je v tomto směru bezkonkurenční, protože narozdíl od všech ostatních miliardářů, platí korporátní daně v ČR (tedy, pokud se něco v poslední době nezměnilo). Lidé jako vy, si nevidí do pusy. Jen papouškujete, co slyšíte v televizi, necháte sebou cloumat nesmyslnými, neověřitelnými a hloupými nálepkami a marketingovými akcemi typu "Zeman nás táhne na východ", které produkují kecalové a aktivisti, kteří nic reálného v životě nevyprodukovali. Diskutuje se o tématech, která nemají řešení, jsou otázkou subjektivních dojmů a neřeší se podstatné věci, jako je přijetí Eura, Dublin IV, schodek státního rozpočtu, důchodová reforma, rozpadající se zdravotnictví s nedostatkem lékařů a sester, kvalita absolventů škol, atd. Profesor Drahoš je velmi významý člověk, obdivuhodný, ctihodný a já si ho vážím už proto, že žije s jednou ženou 47 let, že spolu vychovali dvě slušné děti a že se viditelně mají stále rádi. To je dnes věc velmi výjimečná. Vážím si ho, ale za prezidenta ho nechci, protože by ho kluci zadupali. Už se jim to podařilo. Už říkal jen naučené fráze, kterými ho někdo nakrmil v domnění, že tím získá voliče. Na spoustu věcí nemá názor, protože je zkrátka odborníkem v jiné oblasti-byť špičkovým. Nevidím důvod pro rozdělení společnosti jiný, než tu nenávist dřímající v pražské kavárně, která není schopná vyprodukovat kvalitního kandidáta z vlastních řad a tak strká před sebe každého, kdo se nechá.

4 0
možnosti

R^

Prohrála slušnost a moudrost!

A není divu! Od komunistů jsem dostával pět až deset mailů denně, které dehonestovaly Jiřího Drahoše. Byly to většinou absurdní nesmysly, myslící člověk jim nemohl věřit, ale večer jsem pak v hospodě slyšel jejich ozvěnu, když mi zdůvodňovali, proč nebudou volit Drahoše! Hradní fekální stoka se valila s nebývalou vehemencí spojená se stokou komunistů a ruských desinformačních serverů.

Teď, když máme, co jsme chtěli...

:-)

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Werichem. Na Vašem příkladu je zřejmé, že jste horlivý propagátor demokracie, ovšem jen v tom případě, pokud je výsledkem svobodného rozhodnutí naplnění Vašich představ.Pokud je tomu naopak, pak se čertíte. Jste jeden z těch, kteří rozdělují český národ právě nerespektováním výsledků demokratické volby. Ať už ve volbách prezidentských či na podzim parlamentních. Jsme možná stejně staří. Tak si možná i vzpomenete na jeden vtip ze soutěže "o zlatou mříž" z doby bývalého režimu. Byl o sluníčku a Husákovi. A sluníčko konstatovalo:"Vidíš Gustave, i kdyby jsi se po.ral vzteky, stejně bude večerna západě".

Takže, i když to nepíši zcela s nadšením, pověste si na sako placku "Zeman není mým prezidentem" a dál rozdělujte národ. A studujte Wericha. Až z něj něco málo pochopíte, placku určitě zahodíte.

3 1
možnosti
JL

Pane Svojane: "Komu shury neni dano, v apatice nekoupi". Tak hodnotim vas prispevek.

Pan Vit priznal porazku. Tim splnil a plni demokraticke principy. Jen uvazuje nad budoucnosti. Vidi ji cerne. Vy ji vidite v lepsim svetle. Zde je thema na diskuzy. Proto si nechte vase osocovani vuci panu Vitovy. Ukazujete se jako demagog. Dale nebudu pokracovat. Ten Werich mel opravdu pravdu. S blbosti se neda bojovat.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
VF

Pane Doležele, Miloš Zeman vyhrál, tak jásejte. Už NEMUSÍTE agitovat a urážet.

1 2
možnosti
VF

Tento můj příspěvek se nejdříve neobjevil, proto jsem napsala znovu. Věřím, že diskutující prominou.;-)

0 1
možnosti
JT

J19i38ř14í 43T61o30m73e28š

28. 1. 2018 11:43

Měli si vybrat hlavního kandidáta, co alespoň nekoktá a neříká za každou druhou větou nic neříkající éééééé. Takoví tam mezi těmi 8 také byli, třeba Horáček, ten navíc i s nějakou vizí, dobře a slušně reagující, ale i další. Paradoxně největší počet hlasů získali ti 2, co ve 2. kole nemohli normálně uspět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik