"Miloš, Andrej a Tomio"

Není to sice trojice nejsvětější, ale legrace si s nimi ještě  užijem, pokud nás neopustí černý humor.

 Miloš I., pověstná kobra mstivá ,  občas  se vyskytuje v převleku dovádivého  diabetika, jindy  zas v kůži hrocha, splavného  na nafukovací matraci.

Andrej  nikoli Hlinka, dosud odvážně  surfující na zbytcích  osudové vlny, která  kdysi  Česko uvrhla do područí slovenských komoušů v čele s gaunerem  Vasilem Bilakem.

Nu a třetím výtečníkem  je sám božský Tomio, samuraj  s jasnou dikcí, jasnými cíli a s podporou Miloše I.

 

"Je to dobré?",zeptal se kdysi šéfredaktor Pravdy Stalina. "Není to špatné", odpověděl Velký učitel národů. A hned bylo jasno!  Dnes už jsme dále, stejnou otázku  můžeme položit sami sobě. Inu, moc dobré to není, ale může nás těšit, že za devatero horami a devatero řekami mají… Ne, žádnou žábu na prameni, ale nevypočitatelného prezidenta Trumpa, za  pouhou jednou řekou ultrakatolíka Kaczinského,    pár tisíc verst na východ Vovku Putina, od něj zas spoustu mil na jih řádí IS ultramusulmani a asi čtvrt zeměkoule na východ si zahrává s jadernými prskavkami  otylý Kim  Čong -un, vládce z čínsko -ruské milosti.

 

Kromě božské trojice jsou tu méně průrazní politici. Je třeba je povzbudit, vyburcovat, nakopnout, snad se pochlapí respektive poženští. Správně, máme skvělé ženy, ať je jím vzorem Koukalová, Plíšková, Hejnová, Šiklová, Sommerová,Samková..

Než půjdeme volit neuškodí  trochu vyladit IQ a také si uvědomit, že musíme být a chceme být  hrdými neúplatnými občany,  že jsme jiná sorta  lidí , než bezpáteřní nepřizpůsobiví  mizerové.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Vít | pondělí 13.2.2017 16:46 | karma článku: 13,93 | přečteno: 446x
  • Další články autora

Václav Vít

Kdo může za tornádo Masaryk

25.6.2021 v 12:28 | Karma: 14,46

Václav Vít

Pročučkne si Miloš Joea?

5.5.2021 v 14:10 | Karma: 19,17

Václav Vít

Gardo, do boje!

11.4.2021 v 10:02 | Karma: 7,47