Jak na fanatiky a jiné pomatence?

Což takhle nasadit do boje zbraně nejtěžšího kalibru,  falešné proroky!  Náboženští fanatici jsou odolní vůči jakýmkoli logickým argumentům.  

Poslední událost v Londýně naznačuje, že si už vystačíme sami.  Už nepotřebujeme umolousané  zabijáky z Blízkého východu. Byla spuštěna teroristická samoobsluha nás domorodých Evropanů, osvícených duchem islamismu.

Pitoma, vyzbrojený auťákem a kudlou dokázal v centru Londýna zabít či vážně zranit  několik desítek chodců, pro dobrou míru ještě zapíchl neozbrojeného policistu v areálu Dolní sněmovny.

Žádný Arab, ani Talibánec, ale Adrian Russel, "kockney"  z  východního Londýna (obdoba našeho žižkovského Pepíka) konvertoval k Islámu, přijal arabské jméno i příjmení   a  neztráceje čas se pustil do díla.

Náboženští fanatici jsou odolní vůči jakýmkoli logickým argumentům. Musí se na ně jinak.  Každé náboženství  vychází z nějaké legendy, která, jak  mnozí věří,  má racionální  jádro.  Budiž! Po drobné úpravě však dostaneme: "Každá legenda má také iracionální jádro", proti čemuž nelze nic namítat.

Řešení se nabízí samo! Pusťme do oběhu nevinou nepravdu, že americké tajné služby mají  doklad o tom, že prorok Mohamed se zjevil dvěma dervišům na ostrově Bali s novým závazným  poselstvím  pro všechny pravověrné muslimy.  Američtí a židovští imperialisté však z nenávisti k islámu  tuto  informaci tají. Až tato dezinformace dosáhne náležité publicity, zveřejní WikiLeaks  funkl nové Mohamedovo proroctví .

Nikdo nebude pochybovat o pravosti mírového poselství proroka  Alláhova a na Zemi zavládne věčný klid a mír?

Nikoli,  za pár týdnů svět ohromí jiná senzace,  například, že na  varšavském nákladním nádraží se posunovači Edmundu Piwarskemu zjevila Madona Černogurská a proklela Donalda Tuska.

Autor: Václav Vít | neděle 26.3.2017 9:26 | karma článku: 16,69 | přečteno: 437x
  • Další články autora

Václav Vít

Kdo může za tornádo Masaryk

25.6.2021 v 12:28 | Karma: 14,46

Václav Vít

Pročučkne si Miloš Joea?

5.5.2021 v 14:10 | Karma: 19,17

Václav Vít

Gardo, do boje!

11.4.2021 v 10:02 | Karma: 7,47