Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Váš článek by bylo záhodno přeložit do francoužštiny a vypustit do frankofonního světa. Možná by na Vás vydal Macron mezinárodní zatykač.

Karma R^

0 0
možnosti
SM

Francúzsko je stratené. Už je trestné spomínať na Karola Martela:https://svet.sme.sk/c/20713867/francuzski-pravicovi-extremisti-dostali-podmienku-za-protimoslimsku-demonstraciu.html

Aj falšovať a zatajovať históriu budú, len aby išli "na ruku" moslimom. A pritom sú spoluvinnikmi rozkladu v arabskom svete a následného návratu k fundamentu islamu.

5 0
možnosti
RM

Souhlas.

Otázka je jestli máme být zarmoucení, protože padl kus naší západní civilizace, který navíc v jistém období sehrál velmi pozitivní roli.

Nebo, jestli si máme říci: Padlo něco neživotaschopného, něco by bylo přítěží v příštích bojích. To, že padli je prostě přirozený řád přírody.

A nebo jestli máme slavit a brát to jako "boží mlýny" za Mnichov.

0 0
možnosti

J97a38k15u29b 70Š71o76l61c

8. 12. 2017 14:17

Jak to ti Husajnové, Kadafíové dělali, že dokázali udržet své země v relativním klidu, když teď se to absolutně nedaří? Nežilo se tam dřív lépe?

7 0
možnosti
TP

T23o29m55á40š 92P92í20c55l

8. 12. 2017 14:23

Přiměřeně dali lidem najíst, přiměřeně je drželi u huby a přiměřeně je drželi (i pomocí latentního islámu) daleko od pomýšlení na větší svobodu. Říká se, že kdyby komunisté nechali přivést v listopadu 1989 do ČR pár vagónů džín a pár vagónů desek Iron Maiden a Black Sabbath, k žádným změnám by ještě dlouho nedošlo :-)

3 0
možnosti
JC

Ovšem tenkrát s námi Francouzi nemluvili, takže ani jsme nevěděli, co chystají, a pár měsíců před svrhnutím šáhovi dal Husák nejvyšší československé vyznamenání.

4 0
možnosti
SM

Ukazuje sa, že Pahlaví by bol lespou voľbou ako fanatik Chomejni, krutý diktátor Kaddáfi udržal aký-taky poriadok, detto Husajn. A nepoučili sa. Naďalej tvrdošijne pokračujú: Asad musí ísť! Sakra, nechajte im ich diktátorov, ich úchylnu ideológiu, nech sa nesťahuju sem.

4 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 471x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik