Fikce na duchovní témata, žertem nemusí znamenat čertem.

Popovídáme si o hrůzném osudu imáma mezi divochy v Papui - Nové Guinei, o polském mateřském mléce v izraelské verzi a hlavně pak o novém názvu strany českých komunistů.  

Do pěkné šlamastiky  zabředl sunitský  arci- imám  ibn Hadži Mustafa v Papui - Nové Guinei, kde trávil svou duchovní dovolenou.  Místní šaman se ho zeptal, zda věří na papuánské skřítky a ježibabu Leilu. Imám ho ubezpečil, že není Boha kromě Alláha, jehož prorokem byl Muhamed.  Šaman ho za to nazval bezvěrcem, nevěřícím psem a předal ho místnímu kuchaři, který z něho připravil  chutnou obětní pečeni.

 

Poláci, podle izraelského diplomata, nasávají antisemitismus s mateřským mlékem!  Mléko z Polska nedovážíme, odtud nám tedy nebezpečí nehrozí. Více pozorností zasluhuje maso polské, salmonelou nakažené.  Zbožný ten národ polský nehřeší proti Pánu Bohu, zato si občas zahřeší proti nám bídným hříšníkům, Amen!

 

KSČM  prý má být ve světle nové reality  přejmenována  na VSČM,  tedy na Všecarskou stranu Čech a Moravy. Závaznou ideologickou linií bude pravoslaví  hlásané moskevským patriarchou . Naopak zdrcující kritice bude podrobována  revizionistická  platforma ukrajinského   pravoslaví. Ve Svatovítské katedrále se budou propříště celebrovat mše svaté pouze podle  pravoslavné liturgie.

Komunisté, vlastně všecaristé, proto trojhlasně nacvičují chorál "Gospodi, pomiluj!"(Hospodine, smiluj se!). Na místě samém  odevzdaně pokleknou před Milošem Zemanem a Vojtěch Filip pokropí prezidentovu obřadní sukovici Fámu (podle trojité přísahy M. Haška: Je to fáma, je to fáma, je to fáma) močí bohatýra Čuryly  Plénkoviče.

Autor: Václav Vít | středa 20.2.2019 18:29 | karma článku: 6,36 | přečteno: 172x
  • Další články autora

Václav Vít

Kdo může za tornádo Masaryk

25.6.2021 v 12:28 | Karma: 14,46

Václav Vít

Pročučkne si Miloš Joea?

5.5.2021 v 14:10 | Karma: 19,17

Václav Vít

Gardo, do boje!

11.4.2021 v 10:02 | Karma: 7,47