- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Budvar si mužně přiznal svůj zásadní nedostatek, jimž je nízký stupeň hořkosti. U pořádného moku, jakým je Prazdroj či Zlatopramen, by se konzumentovi už při prvním loknutí měla zkřivit tvář jako známému českému politikovi. Budvar je až kýčovitě chutný na to, aby byl pivem pořádných chlapů, a ne lektvarem starých bab.
Nová verze Budvaru se má začít prodávat jen čepovaná, do lahví se bude pančovat až později. Jihočeští pivaři či pivní skauti si asi řeknou své a přesedlají na kofolu se zazděným prckem nebo rovnou na Cola-lokovu whiskolu Jiřího Brdečky. Doufejme, že nové vedení Budvaru ví co činí. a že karikaturu ostatních piv rychle zavrhne a vrátí se ke své původní světové know - how.
Jak by řekl Jan Werich, blbé nápady jsou nakažlivé. Co kdyby se jihočeští baštýři rozhodli, že skončí s předvánočním výlovem kaprů, a že propříště začnou přesolenými rybkami celoročně konkurovat irským slanečkům?
Další články autora |
ZOLLER CZECH s.r.o.
Plzeňský kraj
nabízený plat:
50 000 - 55 000 Kč