Babišova zpověď.

Zatím pouhá social fiction. Kdyby se naplnila, stala by se naše vlast vyspělou a snad jednou z nejdemokratičtějších  zemí  Evropské unie.

Andrej Babiš se rozhodl do toho  pochlapsku praštit. Ne nebude se znovu ženit, ani slavit stříbrnou, zlatou či platinovou svatbu. Učiní definitivně jasno v  kauze  Storknest, Bocanie či  Čapí hniezdo, jebem ti Maryšku!

 Áno, som Slovák,  pocházím z malého  národa. Je jen přirozené,  že dědičná výbava příslušníků nepočetného  etnika je jakýmsi  koncentrátem  spíše negativních vlastností, jakými jsou: 

zrazování  přátel,

rektální podlézavost vůči mocným i nemocným nepřátelům,

prolhanost 

kleptomanie 

Jak sami dobře vietě, tyto vlastnosti lze v hojné míře připisovat  i vám bratrům Čechům.

Pokud vím, ač Slovák, dosud jsem nikoho iného nezradil, ibo sám seba.

S výjimkou Miloše Zemana nikomu z  ústavních  nepřátel lidu nelezem do riti.

Cigáním (lžu) jen  v  politicky nezbytné míře

Kradněm len preto, abysom mezi vás zapadol. Kebysom  nekradol, podezřívali byste ma z nekalých spikleneckých ambicí. Kradl jsem proto v minimálním nezbytném rozsahu, pouhé dvacetiny svých zdaněných ročních příjmů. A vidíte, tento úplatek na úkor vlastní cti mi teď vyčítátě. Choďtě do piči,  vy postkomunističtí donašeči, neschopní lumpenkapitalisté, nešikovní kapsáři, polointeligentní žabaři klausovské štampovky (klausovského ražení)

Bouřlivé ovace. Ochranka vyvádí Kalouska, Sobotku a Chovance ze Sněmovny. Zeman vrávorá ke dveřím Sněmovny dílem o holi, dílem o Ovčáčkovi.

Autor: Václav Vít | úterý 9.1.2018 10:43 | karma článku: 16,78 | přečteno: 718x
  • Další články autora

Václav Vít

Kdo může za tornádo Masaryk

25.6.2021 v 12:28 | Karma: 14,46

Václav Vít

Pročučkne si Miloš Joea?

5.5.2021 v 14:10 | Karma: 19,17

Václav Vít

Gardo, do boje!

11.4.2021 v 10:02 | Karma: 7,47