Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že to vláda chápe, jenže pro vládu jsou největším nebezpečím svobodní lidé. Daleko lepší jsou pro vládu nesvobodní věřící v bezpečí, které jim údajně zajistí vláda. Ona jim ho nezajistí, je to jen víra a shodou náhod víra pro vládu prospěšná. Kdo by se pokoušel svrhnout vládu, která naslibuje hory, doly, černý les a k tomu bezpečí jako bonus a odebrání svobody je jen taková "drobná" nepříjemnost. Taková maličká daň za mlhavý příslib pseudobezpečí. Jen je ta maličká daň hrozně draze vykoupená a to bezpečí vlastně imaginární. Protože libovolné škody lze obhájit tím, že když se kácí les, atd. A když máme málo zdrojů a málo policajtů a málo pravomocí, tak vás nemůžeme dostatečně ochránit. Tak nás nechte sebrat vám všechno a lézt vám až do ložnic a pak vás jistojistě ochráníme a kdyby náhodou ne, tak to všechno ještě zpřísníme. :-/

1 0
možnosti
Foto

Ono nejde vůbec o to, že to nechápe vláda. Ta dělá jen to, co si vlastně přeje lid, který ji zvolil. Tedy lid musí pochopit. Jenže lid si pamatuje, že se cítil relativně bezpečný v totalitním státě. Jenže mocní se již poučili a budoucí totalita bude fungovat trochu jinak. Bude se opírat o masu nevzdělaných a závislých otroků.

0 0
možnosti
DB

jste velmi mladý..podle fotky....snad odpovídá....a tak bych vám doporučil se trochu zabývat tím, jak funguje společnost...doporučuji například na youtube profesora Jana Kellera a jeho přednášku...Arogance financí....snad vám to pomůže...pro začátek...

0 0
možnosti
Foto

A už vidím, jak někde na druhý straně,nějakej arabskej kluk ve Vašem věku pubklikuje obdobný názor - jen ze své pozice.

A jeho závěr "něco s tím udělat", je, že se nechá naverbovat k IS.

Ne, že bych Vám vnucoval podobnou, jako třeba se dát k Leigím, apod., nicméně na Vaše rétorické cvičení musím reagovat dotazem: Co s tím kromě blogování uděláte Vy?

0 4
možnosti
Foto

Už vidím, jak arabský kluk v muslimském státě píše, že mají v jeho zemi cizinci víc práv... Že se nestydíte! Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 972x
Obyčejný kluk, kterému není lhostejná budoucnost ČR a české suverenity. Jsem členem hnutí SPD, kde jsem koordinátorem okresu Tábor v Jižních Čechách.

 SPD je pro mě nejvlastenečtějším hnutím u nás. Odmítám fašismus, nacismus a Islám i se všemi "uprchlíky". Jsem pro Českou státní suverenitu a nevázanost na EU.

/blog
/twitter 
/FB SPD Tábor 

Seznam rubrik