Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

guest

8. 3. 2008 9:52
co to je?

Utekl jste pred tim prisernym rezimem. Diky svym schopnostem jste se naucil mnoho svetovych jazyku, vystudoval jste nekolik prestiznich univerzit, pres pocatecni utrapy jste se vlastni pili vypracoval na velice dobre posty a ted je vam na bl.ti z tech srac.k (cenzura mi nedovoli vas citovat, proto ty tecky misto pismen), ve kterych tady my zijeme. Co to KU.WA ma byt? Jestli se vam tu nelibi, tak tahnete. Taky jsem studoval na zahranicni univerzite, taky jsem nekolik let zil v cizine, taky jsem se pres uklizeni zachodu vypracoval na vedouci pozice, ale v zivote bych si nedovolil plivat na svoji rodnou zem a lidi co tam ziji. Co si sakra o sobe myslite? Ze jste nejaky nadclovek a my se z vas mame zblaznit?

0 0
možnosti

guest

8. 3. 2008 9:53
Re: co to je?

Ty argumenty, kterymi jste poukazoval na nasi poduroven jste vycetl kde? V Blesku? Tipnul bych vas na jeho pravidelneho ctenare. Ukazte mi zemi, kde je cista nezkorumpovana vlada, ktere jde jenom o blaho zeme. Kdybyste byl takovy svetak, jaky se prezentujete, tak byste nemohl neco podobneho napsat. A ostatni vam jenom tleskaji. Bravo.

0 0
možnosti

jirka68

4. 3. 2008 23:37
Nejste, jste jen bila ovce.

Urcite nejste sam, kdo to tak vidi. Jsou taci, jako Vy, kteri jsou doma z lasky a sere je ta dusevni bida a omezenost kolem. Jsou taci, kteri jsou venku a ac uspesni, touzi po navratu. Je to touha po domove. Poznal jsem v USA doktory, kteri byli uspesni, tvrde si odpracovali roky studii, meli dum, deti, auta, krasnou praci, svobodu a stale planovali, jak se jednou vrati do Prahy. Do panelaku, do tovarny na zdravi delat za par set dolaru... To je preci sila!!!

0 0
možnosti

A

4. 3. 2008 13:20
No jo no

Vím a z té bezmoci je mi:-©.....Ale lidi zajímají jiné věci než v jaké zemi žíjí, třeba prasátka v oboře, soukromý život V. Svobodové, a jiné společenské lahůdky. Koho zajímá, že se nám tu denně s..e na hlavu?

0 0
možnosti

Baggerfuhrer

4. 3. 2008 13:01
Leporelo skandalu.

Zkracena charakteristika, plna nepopularnich skutecnosti, pred kterymi bezny volic zavira oci, a co je horsi, nema s cim srovnavat. Nasledek mentalni izolace (v poslednich cca 15 letech dobrovolne), rekl bych.

0 0
možnosti

Keny

4. 3. 2008 10:37
Jsem totální blb.

...(Y)souhlasím, jste.

Mimochodem - 10 let jsem žil v Holandsku a pracoval u 2. největší soukromé společnosti. Takže o rozdílech v (nejen politické) kultuře jsem také něco pochytil. Pokud se vám tady tak moc nelíbí (vyjmenoval jste tady lumpárny politiků v celkem dlouhém časovém rozmezí), nikdo vás tu nedrží. Račte prominout, při vašem (údajném) vzdělání...

0 0
možnosti

Václav Šťastný

4. 3. 2008 14:25
Re: Jsem totální blb.

Milý Keny, nevím sic, co práce u 2. největší soukromé firmy má co dělat se schopností chápat, co kdo říká (tím chci říct, že si nejsem jist tvojí schopností rozumět psanému slovu, zvláště, když já jsem v mém článku nemluvil o „kultuře“, ale o porušování zákonů), ale udivuje mě, že si myslíš, že mám „táhnout odkud jsem přišel“. Nevím zda jsi postřehl, že jsem se v této zemi narodil a žiji zde celkem 41 let. Jak dlouho zde žiješ ty? Též nechápu, že bych ti měl něco prominout. Holt jsi vyslovil svůj názor. Nic víc. To mi přece nemůže nikterak ublížit – ať už jsou tvénázory jakkoliv zcestné. A pokud se mého vzdělání týká, prosím věř, že není „údajné“. Díky za pozornost.

0 0
možnosti

Jan

4. 3. 2008 6:03
Souhlas

Taky casto pobyvam v zahranici a na navrat domu se tesim, ale staci mi tu 14. dni a uz chci zase odjet z tohoto "nasraneho statu".Mate karmu..

0 0
možnosti

Sýkora

3. 3. 2008 21:25
Jak přišel, tak i odejde

A my se nějak bez tebe budeme muset obejít

0 0
možnosti

Déžo

3. 3. 2008 21:23
to autor:

máte mé uznání, sám vím, jak je v cizině těžké něco dokázat! No a u nás??? Pořád tady vládnou komunisti - to je ten důvod toho neustálého bordelu!

0 0
možnosti
W

David

3. 3. 2008 19:09
Mluvite mi z duse

prisel jsem do cech zpet v 92 a odesel zase v 99 a uz to zpatky zkouset nebudu. mam presne stejne zkusenosti...

0 0
možnosti

občan

3. 3. 2008 19:05
Bohužel, je to hořká pravda

a nic si nedělejte z některých "názorů" v debatě. Oni z toho snad vyrostou a až se zotaví server, tak se podívejte na sekci Publicistika u http://www.sospraha.eu. Máme asi stejné názory. Hezký den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1175x
Odmítám lhostejnost a zavrhuji alibismus.