Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

hadassa

5. 3. 2008 14:00
Ono SE naneštěstí ví. Ono SE o tom i psalo

Tak se zeptejte, co dělal Čunek, Vaškůj a Čunkova původní právnička (jíž se ihned po zveřejnění příslušné informace v MF DNES kabrňák Čunek operativně zbavil) ve zlínské Růžové vile. Je to tamní dost profláknutej haus, dost se divím, že hlava KDU-ČSL řešila svoje potíže zrovna tam, ale stalo se....Zřejmě nevěděl, že je to pan Vaškůj, nebo se tam náhodou nachomýtl, když si tam ti dva jen tak povídali, což? Zajímavé je, že všichni tři šli po schůdkách do stejných dveří, skoro ve stejný čas, ale dnes je možné vše, třeba prostě vstupem do těch kouzelných dvířek změnili dimenzi, takže nikdo nic a nikdy :-) Parlamentem běží vtip o jedenáctém přikázání poslanců KDU-ČSL. A to prý zní? Neprokážeš. Já myslím, opravdu upřímně, že lidí, jako je pan Čunek, je  v tuzemsku a v politice zejména třeba, protože jinak by u nás byla pořád hrozná nuda.

0 0
možnosti

5. 3. 2008 12:47
Pochybnosti

Hm... a co když to opravdu neudělal? Velice se mi líbí, jak náš národ je schopen uvěřit médiím i přes to, že se už mnohokrát prokázalo, že média dokážou vybudovat prakticky jakoukoliv kauzu a skutečnost....

0 0
možnosti

Václav Šťastný

5. 3. 2008 14:32
Re: Pochybnosti

Ono nejde o to "udělal", "neudělal", ale o to, že měl umět nést odpovědnost. Kdyby ze všech svých funkcí okamžitě odstoupil a vyčkal na rozhodnutí soudu, řekl bych "kabrňák". To on to však neudělal. Naopak, řádný soudní proces byl účelově zmařen a on od od začátku mlžil, mlží a bude mlžit do konce života - a "systém" mu v tom asistuje!

0 0
možnosti
DH

hadassa

5. 3. 2008 12:12
Autor má bohužel naprostou pravdu

Autor i mnozí jeho čtenářové mají bohužel naprostou pravdu - co v kanadě nelze, je u nás pravidlem. Naše smůla, návrat Čunka do vlády je velký, převeliký dlouhý nos, který Jiří Čunek, ale též Spoluvalach Toplánek dělají na ty, kterým "vládnou". Čunek ve vysoké politice nemá co dělat, protože na to nemá, a je fuk jestli kradl, přikrádal, nebo se jen nechal uplácet. Tolánek se asi v Praze bojí, když si musí vypomáhat zrovna takovým notorickým popletou. Proč dostávají tresty lidé, kteří očernili korunní svědkyni v kauze Čunek? Proč je najednou kamarád Vaškůj neviditelný? A jak to, že se Čunek a Vaškůj nikdy nepotkali, když se ve Zlíně obecně ví, i kde to bylo? Ale zřejmě si pořád nezasloužíme nic lepšího než Čunky, Topolánky a Paroubky, naše smůla - asi je chorobná lhavost a neschopnost hlavní vstupenkou do politiky.:-/

0 0
možnosti
MK

Kovis

5. 3. 2008 13:31
Re: Autor má bohužel naprostou pravdu

Ono "SE" ví? Všichni jsou jasnovidci, ale nikdo z nich to není schopen doložit. Tak takhle to opravdu nefunguje ani v rozvinutějších zemích než je ČR.

0 0
možnosti

Ema

5. 3. 2008 11:38
Pan Čunek

Má hroší kůži a drzost. Obojí se mu vyplácí

0 0
možnosti

DieHard

5. 3. 2008 11:09
ale...

oni toho ministra s tou vonavkou nacapali, ze jo. srovnavas nesrovnatelne.:-/

0 0
možnosti

Václav Šťastný

5. 3. 2008 12:00
Re: ale...

No voni toho Čunka s tím 1/2 milionem taky načapali, akorát, že von jim to uměl vysvětlit. Vidím že tobě to vysvětlil taky. Mně však ne. Ten "kanadskej Ráth" nic nevysvětloval, ten "jen" na sebe vzal za své jední odpovědnost.

0 0
možnosti
KP

Čurda

5. 3. 2008 10:46
To je v Kanadě.

U nás žijí zcela jiní lidé.Jako bys to neznal

0 0
možnosti

Hanysek

5. 3. 2008 10:21
jojo

dobre to rekl pan ministr zahranici: "predpokladam, ze kdyz nekomu prichazeji na ucet miliony, ze mu bud padaji z hury, nebo si je vydelal. Obavam se, ze pan buh nema pana cunka zas tak rad, tak bych rad videl ty vyplatni pasky. "

To ze se neco neprokazalo neznamena , ze se to nestalo. :-)

0 0
možnosti

Petr

5. 3. 2008 10:03
Cargo

Ono přeci stačí podívat se na ministra dopravy Řebíčka, jakým způsobem řídí České dráhy alias Cargo. Je zjevné, že mu jde především o zájmy státu.

0 0
možnosti