Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J45a23r14a 30R54a47n15k

15. 1. 2016 19:29

Celkem dobre napsaneR^

1 1
možnosti
Foto

Ačkoliv si mírně odporujete, tak máte pravdu a příspěvky pod blogy na téma imigrace plně vaše slova podporují. Ano, projevy xenofobie a strachu. R^

2 0
možnosti
AF

Níže v diskuzi se někteří diskutující poměrně opovržlivých způsobem vyhraňují vůči "morálním osobnostem".. Zřejmě někteří Češi morální osobnosti nepotřebují, resp. nechtějí.

Tak mě tak napadlo, jak se asi cítil profesor Masaryk v roce 1900, kdy vystoupil proti názoru české většiny, ztratil kvůli tomu profesůru na Karlově universitě, musel odejít do Vídně a docela si vysloužil básničku s textem „Zasloužil bys, Masaryčku, jít s Hilsnerem na houpačku!".

Vidím v tom přímé parelely se šibenicemi na českých demonstracích, kterých se pane Slavomíre Beneši v jiných diskuzích tak horlivě zastáváte. Žít v roce 1900, taky byste zřejmě nejradě viděl profesora Masaryka na houpačce, že?

2 1
možnosti
AF

pane Chrástek, už jste se podíval na stránky města Rheinberg?

2 0
možnosti
JF

J80a37n 24F90r14o35l32í76k

15. 1. 2016 17:47

To jste měl autore zrovna absťák nebo delirium (podle Vašeho vlastního popisu)? Vemte na vědomí, že tady prostě muslimy nechceme.

0 0
možnosti
DB

"Už však neslyšíme... že se občané nemusejí bát. Kdo k nám přijde, musí přijmout naše hodnoty, na kterých trváme."

Ještě bychom ale také museli slyšet, jak to chtějí politici zajistit. Zatím se to jaksi nedaří, migrace je totálně mimo kontrolu... Místo jasného plánu vytahují politici další a další nepromyšlená řešení. Viz Merkel, která ještě v září tvrdila, že migrace nemá žádný strop a Německo přijme všechny, a nyní mluví o 200 000 za rok. Ale co se stane s ostatními, když jich očekáváme (mnohem) víc než letos? Rakousko už částečně zavírá hranice, po něm přijde na řadu Balkán, a nakonec nezbude Řekům, než potápět lodě? Nebo jak?

Prázdné řeči politiků jsou k ničemu. Je třeba přijít s konkrétním a realizovatelným funkčním řešením, existuje-li. Teprve potom se můžeme přestat migrace obávat.

2 0
možnosti
JR

J98a65n 72R53á79ž

15. 1. 2016 16:55

Zcela jasným slovem, které vyjadřuje nàzorovou hladinu občanů České republiky, oslovil veřejnost novoroční projev profesora Mons. Petra Piťhy ve Svatovítské katedrále.

Tento projev obsahoval vše!

0 0
možnosti
JC

Mimo jiné (bludy) píšete, autore něco o tom, že v žádném případě nebudeme ustupovat od svých tradic ...

Hmmm ... My ještě nemusíme, ještě tady nejsou ve velkém.

Ale co třeba obyvatelé Rheinbergu v Německu, ti zrušili masopustní průvod, jednak že by jeho trasa byla kolem ubytovny migrantů (aby je náhodou neurazily křesťanské zvyky, sic!) a hlavně prý kvůli tomu, že vedení města není schopné zajistit bezpečnost občanů.

Ještě pořád budete tvrdit, že nikdo v Evropě nemusí ustupovat od svých tradic?

Ta informace je z článku iDnes - Zprávy - Zahraničí.

4 1
možnosti
AF

Ve městě Rheinberg bylo tradicí, že masopustní průvod (Fasching) byl pořádán vždy v neděli. Najednou se rozhodli organizátoři, že přeloží netradičně tento průvod na ponděli. S tím dostali pochopitelně od policie nové příkazy, jak zajistit bezpečnost účastníků ve zvýšeném pondělním provozu. Zřejmě nebyli schopni předložit koncept zabezpečení a tak zvolili cestu nejjednoduší. Svedli to na uprchlíky. Ale co vy vite - organizátoři mohou být třeba přívrženci Pegidy, resp. pravicově populistické strany AfD a těm se hodí do krámu vše.

Otázkou ale zůstává, proč sami porušili tradice nedělního průvodu?

2 2
možnosti
AF

Naprostý souhlas a karma.

V Česku také chybí celebrity a morální osobnosti, jakými jsou v Německu prezident Gauck, herci, sportovci či hvězdy mezi komentátory a novináři.

V Česku má každý strach o svoji karieru a prebendičky. Snad jenom premier Sobotka trochu vyčnívá z toho bláta.

A jak může vláda úspěšně bojovat proti předsudkům a strachům, když si český prezident žehlí své ostatní průšvihy na zádech uprchlíků.

1 10
možnosti
MD

Moralni osobnosti, co se nemohou dockat okamziku, az bude cele 'blondate a modrooke' Nemecko na kolenou vzyvat Allaha.

4 0
možnosti
SB

Psát takovéhle nesmysly a studovat obory, jejichž náplní je pouhé mlácení prázdné slámy, je asi pohodlnější než skutečná práce. Nemám pravdu, pane Pláteníku?

6 2
možnosti
AF

to by mě tak zajímalo, kde jste mlátil slámu vy?

1 0
možnosti
MD

Jen ve zkratce.

Zadny hlas zadneho politika jeste za staleti nepresvedcil jakekoliv lidi, aby nevytvareli svoje spolecnosti (podmnoziny velkych) s temi, kteri jsou jimi samymi. Lidi stejne kultury, stejne viry, stejnych zakladu vychovy rodicu. Az na par vyjimek se to nepodarilo ze staleti ani s cikany (romy). A D. Cameron at se nejdive poradne porozhledne po Anglii a pak teprve rozdava kralovske rady naprosto odtrzene od reality. A vy, pokud uvazujete tak jak pisete, na tom nejste o moc lepe.

A pokud mate deti, ucte je pomalu nesvobode a klaneni se spatnym bozstvum. Aby je jednou jako neverici v Allaha necekal trest smrti.

6 1
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Lidovec a včelař z Valašska. Zástupce ředitele Evropské akademie pro demokracii.