Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

31. 7. 2012 13:21
o to asi jde

"že už bylo jasné, že se jen obhajuje, nic neřeší.

Pokazit se může skutečně cokoliv,ale je zodpovědností manažera aby se to dalo co nejrychleji do funkčního stavu.Od té prezentační techniky - restartem aplikace či PC, nebo i náhrady za jiný z rezervy během pár minut,až po nějakou kalamitu, kterou by měli technici zvládnout opravit přes noc nebo přes víkend (a ATS–Telcom bere kromě ceny za vývoj taky pěkných pár milionků za podporu).Takže, být kvalifikovaný manager,tak mám skutečně v  jedné ruce havarijní plán, v druhé držím stopky a měřím dokdy mi pracovníci zodpovědní za opravy nahlásí skončení oprav.A když to do lhůty nenahlásí,tak požaduji zdůvodnění,návrh dalších opatření pro urychlení(i za cenu zvýšení nákladů),atd.Ono se zapomíná že ten systém už stál týden při instalaci systému-a pak další 3 týdny kvůli chybám.To už se prostě "managersky ustát a ukecat nedá.

A pak je tu ta horší varianta,že to skutečně byl tunel,kdy se za desítky milionů nakoupil šunt-tam ani není co opravovat

0 0
možnosti
V

villík

31. 7. 2012 13:19
No, a na olympiádě v Londýně...

.. krachlo startovací zařízení na kanále veslařů. A co?

0 0
možnosti
AJ

aljavX

31. 7. 2012 13:37
Re: No, a na olympiádě v Londýně...

požadujeme demisi Anglické Queen !!! ;-D

0 0
možnosti
JJ

jita

31. 7. 2012 12:59
tu-du

"Jenom srab zvukař si ani jednou nezpíská" - to je citát z jednoho  koncertu - už ani nevím kdo to řekl, ale po jednom takovém písknutí pronesl jeden z účinkujících.

0 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

31. 7. 2012 12:37
řekl bych,

že po člověku,jehož kvalifikace se spíše hodí na nosiče svačin na nějakém méně významném úřadě,chcete příliš mnoho.člověku,který je skálopevně přesvědčen o tom,že jeho loajalita musí být oceněna patřičným postem ...

Prostě po lidské nule nemůžete vyžadovat něco,o čem píšete ve svém blogu ...

0 0
možnosti
JF

Frollik

31. 7. 2012 14:29
V žádném státě není ministr specialista na IT.

To co radí autor blogu ministrovi by mělo vykonat jeho IT oddělení. V soukromé firmě taky nejde předseda představenstva seřizovat soustruh. Všechny ty plány a krizové postupy měl mít promyšlené ředitel sekce IT a dojednané s dodavatelem. Mě je Dobeš u zadku, ale kecy o nosiči svačin si nechte pro sebe velký chytrolíne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Lidovec a včelař z Valašska. Zástupce ředitele Evropské akademie pro demokracii.