Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Trochu se obávám, že jeden schopný člověk s tím socdemáckým molochem jen tak nepohne. Nicméně si toto jméno zapamatuji, jeho tvář vypadá hodně poctivě.

0 0
možnosti
JS

Skutečně obdivuji totální neschopnost pochopit situaci od absolventů některých t. zv. vysokých škol.

0 0
možnosti
VK

Když jsem dočetl Pláteníkovo tvrzení o Babišovi coby vekslákovi, skončil jsem. Nebo si snad pan Pláteník kupoval u Babiše bony? Na lidovce tedy autor moc pokory nemá. Prostě pisálek.

1 0
možnosti
VP

Dobrý den, máte pravdu, "vekslák" v pravém slova smyslu nebyl vhodně použitý termín a může být matoucí. Pro člověka, který svoje svými výhodami a postavením za minuléh režimu prokšeftoval ke jmění v současnosti, použiju mírnější termín "komunistický chráněnec." Srdečně VPV

0 0
možnosti

Bernard? To je Kellnerův stín. Z louže pod okap.

1 0
možnosti
Foto

ČSSD a klíč k řešení krize? To, že se postaví do čela nějaká nevinná tvář není klíčem k úspěchu. ČSSD má zatím jako jediná klíč k vyslovení nedůvěře vlády nebo vydání pana Babiše k trestnímu stíhání. V obou případech to nebude řešit politickou krizi, ale bude to dost zajímavé, protože voličům na levé straně spektra zůstane k volbě už jen ta KSČM.

0 0
možnosti
JS

Myslíte? Mimořádné volby by byly konec existence ČSSD. Obávám se, že ČSSD je si plně vědoma toho, že ANO má v ruce důkazy o aktivitě pana Chovance na vytvoření aféry "Čapí Hnízdo". To, že ANO mlčí, neznamená, že bude mlčet i zítra. Zatím to plané štěkání opozice s přibrukováním ČSSD jim pouze přináší zvyšování volebních preferencí.

0 0
možnosti
JP

Klíč má v rukou policie, státní zástupci a soudci. Babišovo maření vyšetřování - přestože v případě Čapího hnízda musí být podvod jasný i hlupákovi a není co vyšetřovat, výměny na několika policejních postech, zastrašování a silácké výroky dělají své. Toto je největší zkouška nezávislosti policie a justice v historii České republiky.. Zároveň jde o velkou zkoušku inteligence, morálky a právního povědomí českého národa. Zatím z toho nevychází moc dobře. Babišovy lži a výlevy ve stylu pavlačové štěkny zabírají.

3 1
možnosti
LC

To skoro vypadá, že Chovanec Babišovi fandil a teď mu fandí Hamáček.

1 0
možnosti
LC

ČSSD ztratila orientaci, vůbec neví kde je sever. Ze strany lidí práce, které by měla hájit, se stala stranou dávkařů, které hájí. Lidé práce pochopili, že to jsou oni, kteří všechny ty socanské experimenty platí. Pokud bude ekonomická konjuktura a nízká nezaměstnanost, dnes už pod 3%, voličské preference ČSSD můžou už jen klesat. Ví to ten váš Bernard?

2 0
možnosti
Foto

Stranou dávkařů je teď ANO a tam také voliči ČSSD, KSČM a SPD prchají:-)

3 0
možnosti
Foto

Jo jste z KDU-ČSL. To všechno vysvětluje. V této republice po Vítězném listopadu přišli k moci chudáci toužící po zbohatnutí. Bývalí veksláci zvyklí podplácet komunisty, kteří je nechávali za to měnit valuty na turistických lákadel Prahy začali podplácet nové mocipány a ti neodolali. Stali se jejich loutkami a museli skákat jak oni poroučeli. Zločinci v zákulisí beztrestně rozkrádali republiku. Státní zakázky se předražovaly, aby bylo na stále zvyšující úplatky. Ty nakonec dosáhly 12% a tehdy Babiš prohlásil, že politici přišli o rozum a aby tomu udělal přítrž zakládá ANO. Od té doby se zlodějny výrazně omezily. Díky Babišovi. Politici zvyklí na výrazně vysoké vedlejší příjmy najednou mají jen plat. Vinou Babiše. A tak se ho chtějí zbavit. Jednoduché jak facka.

2 2
možnosti
Foto

Je zbytečné brát Vám Vaší víru. Nic jiného to totiž není. Silně naivní, ale víra. Babiš sám je jeden z největších kmotrů.

2 2
možnosti
DR

Zéleží i na charismatu člověka. Pokud ho někdo má, lidé mu uvěří i nesmysly. pokud ho nemá, nepomůže mu nic. Charisma zvyšeje i bohatství. Lidem lichotí pokud k nim promlouvá,"stará se" o ně, zajímá se o jejich problémy, miliardář.

0 1
možnosti
SN

:-).......Pro Rozsypal: A nepracuje snad vláda dobře? Zatím nejlépe ze všech vlád. Proto je třeba to rozbít, ať se zase dostanou ke korýtkům ti, co to tu léta rozkrádali. V tom je ten vtip !

0 1
možnosti
MB

Cifra 32.5% výsledku Hnutí Ano, mne utvrzuje. Děje se něco, co opouští základy racionality a idejí - Přechází se do stavu Víry. Naplnění Mesiášského syndromu - Konečně je zde a sestoupil! V přímém přenosu může ukrást TV, obcovat s klokanem - Nepohoršuje, neboť koná dobro. Televizi nese do siročince a klokan trpěl. Ono se v ANO nic neděje, protože posiluje na úkor extremistických spolků! Dobře je to vidět na úbytku KSČm + SPD + stále sebevražednější roli hrající ČSSD. Ti lidé říkají, proč být u kovaříčka, když je lépe přímo u Kováře! Nejhorší ovšem, je, že za tím vším stojí až neuvěřitelně podpůrná a aktivistická role Hradu! Opravdu, nemohu se zbavit dojmu, že to vše se děje pro zájem velkokapitálových a východozahraničních zájmů! Společnost je rozdělena a nadále rozdělována, nejsme již normálním státem ... :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Lidovec a včelař z Valašska. Zástupce ředitele Evropské akademie pro demokracii.