Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Církve nemlčí.

Ale Katolický týdeník čtou jen katolíci, na stránky diecézí se proklikávají zase jen katolíci, do kostela pohovořit s knězem zase chodí jen katolíci...

a když některá církev, jako třeba Jehovisté, jde přímo za lidmi mimo svou církev, je ihned označována za fanatické sektáře a vlezlé dotěry.

Církev (církve) nemlčí, ale všichni si zacpávají uši.

0 1
možnosti

Stačí, aby církev vysvětlila, proč se při stanovení finančních náhrad vycházelo z průměrné ceny lesní půdy 25 kč/m2, nikoliv z průměrné ceny 15 kč/m2, která byla nabízena právě v době projednávání toho zákona v parlamentu. Upozorňuji, že poslanci o této diskrepanci moc dobře věděli. A přesto ten zákon schválili.

1 0
možnosti

Nestačí. Těch neobjasněných nebo všeobecně špatně chápaných aspektů je zde mnohem více

0 1
možnosti

A proc by se k tomu meli stale dokola vyjadrovat. Jsou v pravu tak co. Taky bych nemel potrebu neco komukoliv vysvetlovat. Kdo informace ze strany cirkve chce, ten si je najde, na webu je jich dost.

2 2
možnosti

Jenže veřejnost je velmi výrazně proti restitucím, ale často na základě zcela mylných přesvědčení. Pokud tu již po desítky let byla soustavná negativní kampaň proti církvím, jistě by stálo za to udělat alespoň malou vysvětlovací kampaň ze strany církví.

Mnoho lidí si například myslí, že navrácený majetek se vzápětí prodá a peníze půjdou do kapes církevním hodnostářům. Nebo že majetek bude převeden do Vatikánu.

0 1
možnosti

Myslím si, že veřejnost trochu podceňujete, když se ptáte, jestli zná jiného církevního představitele, než je kardinál Duka. Myslím si, že jména jako Graubner, Malý, Halík, Vlk, zná poměrně široká veřejnost.

0 0
možnosti

Jména možná ano.

0 0
možnosti

Píšete mi z duše! Přesně jste to vystihl. Karma R^

1 1
možnosti
Foto

bacha aby vám tu duši nevypsal ...... je to sice prý takové nafouknuté nic, bez vůně či smradu a má cenu prý jen sběratelskou, ale co kdyby ....

1 0
možnosti
Foto

vy to nechápete ..... ony nemohou komunikovat .... musely by lhát, nebo přiznat, že jde o jeden z největších tunelů státního majetku za posledních 20 let

3 4
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Lidovec a včelař z Valašska. Zástupce ředitele Evropské akademie pro demokracii.