Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

9. 11. 2009 18:22
Copak nevíte, jak se americký režim

chová k neposlušným vazalům? Začne to embargem a pokračuje vojenským útokem.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

9. 11. 2009 13:23
Opět naivní autor nezklamal.

Principem politiky je MANIPULACE. Ta se děje obvykle pomocí nesplnitelných slibů, ale také pomocí šíření dezinformací, pomlouvačných kampaní, kriminalizace politických soupeřů a podobných nepěkných věcí.

-

Všichni lidi jsou více či méně zmanipulovaní a podle toho jednají, a to se týká i voleb. Neřekl bych proto, že si politici (třeba komunisti) myslí o lidech, že jsou blbci, ale že se je pokouší zmanipulovat. Každá manipulace je úspěšná na lidi jiného druhu, jiné inteligence a z jiného prostředí. Proto se různé politické strany zaměřují při manipulacích pouze na tu část populace, která je z jejich pohledu nejsnáze zmanipulovatelná, ostatní pak mohou vidět, jak je těmi zmanipulovanými manipulováno, ale sami si obvykle neuvědomují, že stejněmanipuluje někdo jiný jimi.

0 0
možnosti
PB

arrosage

9. 11. 2009 11:35
No, mezi námi

totéž si o lidech myslí ODS, ČSSD, KDU, zelení.. a v jednom šiku s nimi banky i média.. a víte co? Mají pravdu..

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 822x
Reakce na reakce: Mám potíže s gramatikou. Myslím, že se tomu říká dysgramatika. Proto mé články budou s chybami. Ale snažím se a dříve bylo hůř. To byste běžně četli: obylí, býlá, običejně, obivatel … Ale myslel jsem si, že blogy jsou o myšlence, názorech, a ne o slohovém cvičení a diktátech. Nebo že by ti, co nesouhlasí s článkem a přitom nemají vlastní argumenty a názory, nebo je neumí sami napsat, anebo mají málo sebedůvěry, se takto chtějí seberealizovat? Nemusíte se mnou souhlasit, ale tolerovat názor druhých byste mohli. Pokud nesouhlasíte, tak mě přesvědčte vaším názorem. Rozhodně nadávka a urážka mě o mém omylu a vaší pravdě nepřesvědčí a na takové reakce nebudu reagovat.

Seznam rubrik