Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

tojsouveci

4. 3. 2009 11:38
Ekonomické týrání

Nejhorší týrání je to ekonomické. To spočívá v tom, že se rodiče hloupě vymlouvají, že nemají peníze, když je přece všeobecně známé a každému jasné, že dítě potřebuje ten a ten mobil, ten a ten notebook, to a to oblečení, ty a ty boty a takové a takové kapesné.

Za takové týdání, které dítě zraňuje nejvíce by měly padat nejvyšší tresty  :-(

0 0
možnosti
D3

David 3

4. 3. 2009 12:23
Re: Ekonomické týrání

Jasně, každdému dle zásluh, komu co patří. ;-DR^

0 0
možnosti
KT

Ježikača

4. 3. 2009 10:55
záleží na úhlu pohledu,

dcera mi vysvětlila, že měli ve škole přednášku, z které plyne, že ji psychicky týrám, když od ní chci dobré výsledky, které nemá. přestože by je mít mohla dle dobrozdání učitelů.  také pomoc v domácnosti považuje za neúměrnou zátěž a rodičovskou zlovůli. :-) pak ještě zahovořila, že podmiňuji svou lásku jejím úspěchem. klasické řeči v e věku 16 let, že? argumentuje skvěle. přesně zná svá práva a naše povinnosti. a teď jí přednáška poskytla nový pojmový aparát a nějkou tu citaci. kdybych měla přednášejícího po ruce, velmi bych mu poděkovala...

0 0
možnosti
D3

David 3

4. 3. 2009 11:05
Re: záleží na úhlu pohledu,

Máte pravdu. A je toho čím dál víc. Nejen rodiče děti ale i děti, zmanupulované spolužáky a absencí zkušeností teroruzují své rodiče. I když, vše má svůj původ. A nejhorší je setrvačnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1195x
Václav Moravec, vystudoval univerzitu východní medicíny, nyní ředitel neziskové organizace Agnis Rosa, která se snaží pomoct těm, kteří pomoc potřebují a stojí o ni.

Seznam rubrik